spider-man-3-porazil-piraty-a-dal-vede-top-40-uk
Novinka Spider-Man 3 porazil piráty a dál vede TOP 40 UK

Spider-Man 3 porazil piráty a dál vede TOP 40 UK

sleepless.

sleepless.

30. 5. 2007 09:39
Reklama

Pavoučí muž je evidentně v lepší kondici než všichni piráti z celého světa. Svědčí o tom fakt, že se Spider-Man 3 drží už 4. týden po sobě na špici žebříčku nejprodávanějších her ve Velké Británii. Ze zadu mu šlape na paty multiplatformová akční adventure Pirates of the Caribbean: At World’s End, která však ani přes fakt, že jde o novinku, na první místo nakonec nedosáhla. Místo třetí patří další novince, tentokrát od Nintenda a pro Wii. Jde o akční sport Mario Strikers: Charged Football, který jako první hra pro Wii v Evropě nabízí podporu online multiplayeru, což se také v pátek 25. 5. projevilo na prachmizerné stabilitě služby Wi-Fi Connection, jež kvůli zájmu čerstvých majitelů Mario Strikers padala a padala a padala a padala…

Ocenit je však třeba i výdrž RTS Command & Conquer 3, která se také drží na špici už několik týdnů, stejně jako platinové PS2 a PSP edice fotbálku Pro Evo 6. Wii Play na šestém místě snad ani třeba nijak zvlášť rozebírat. Tento titul se v TOP 10 drží už pár měsíců a nezdá se, že by své místo chtěl jen tak někomu přenechat, stejně jako DS titul Dr Kawashima‘s Brain Training na místě sedmém. Aspirantů by však na TOP 10 bylo dost. Zcela neočekávaně se například až z 21. místa prodraly na místo 11. želví ninjové v titulu TMNT: Teenage Mutant Ninja Turtles. Výrazný posun vzhůru zaznamenala i datadisk The Sims 2: Mazlíčci, který z místa 23. hopsnul až na místo 12.

Co se dalších novinek týče, tak se dlouho odkládaný Metal Gear Solid: Portable Ops pro PSP umístil v prvním týdnu prodeje na solidním 30. fleku, když jej předběhl casual titul pro DS Pony Friends od Eidosu, jež skončil na 20. příčce. Do TOP 40 se po krátké absenci vrátil i titul Guitar Hero II, kterému pomohl fakt, že britským prodejcům dorazila na sklad dlouho nedostatková Xbox 360 verze hry.

Poměrně solidní pád z 8. až na 25. místo potkal Xbox 360 akci Crackdown. Její prodeje se v předchozím týdnu vyhouply nahoru kvůli zájmu hráčů o získání fleku v Halo 3 betatestu. Jakmile však betatest začal, tak zájem dramaticky opadl. Kdo chtěl, už se do něj zřejmě dostal. Ve svém strmém pádu do hlubin podsvětí pokračuje i PS2 šampión Kratos v God of War II. Ten z místa 15. spadl až na 29. příčku. Půjde-li to tak dále, tak už jej příští týden v TOP 40 žebříčku neuvidíme. Přinejmenším ne do té chvíle, než vyjde platinová edice. Kompletní žebříček 40 neprodávanějších her v UK za týden, který skončil 26. května, najdete na této stránce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama