spider-man-3-potreti-v-cele-top-40-pro-uk
Novinka Spider-Man 3 potřetí v čele TOP 40 pro UK

Spider-Man 3 potřetí v čele TOP 40 pro UK

sleepless.

sleepless.

22. 5. 2007 16:56
Reklama

Třetí týden po sobě vládne týdennímu žebříčku prodejnosti her na území Velké Británie Spider-Man 3 a útočí tak na metu, které dosáhl jeho předchůdce Spider-Man 2. Ten se totiž na čele žebříčku prodejnosti udržel 5 týdnů v řadě. Každopádně Spider-Man 3 nevládne pouze žebříčku celkovému, ale i žebříčku nejprodávanějších PS2 a PS3 jer v UK.

Změna oproti předchozímu týdnu nenastala ani na druhém místě, které stále okupuje RTS Command & Conquer 3: Tiberium Wars, na čemž se podílí hlavně Xbox 360 verze. Ze čtvrtého na třetí místo se propracovala platinová PS2 a PSP edice Pro Evolution Soccer 6, která si prohodila pozici se stálicí Wii Play.

Stále víš a víš šplhá i DS/Wii titul Cooking Mama, který se přes týden posunul na místo páté. Největší skok z titulů, které se umístily v první desítce, udělala Xbox 360 akce Crackdown, což zapříčinil humbuk okolo Halo 3 bety. Jak známo, tak speciálně označené kopie Crackdown nabízely přístup do Halo 3 bety a hráči se je tedy evidentně snažili na poslední chvíli sehnat. Abychom nezapomněli, tak se Crackdown v týdnu, který skončil 19. května umístil na 8. příčce, když poskočil až z příčky 19.

Solidní skok směrem vzhůru udělal i Dr Kawashima se svým Brain Traningem, který z místa 16. hupsnul na místo 9. Mírný pokles naopak potkal DS RPG Final Fantasy III, které z místa 7. kleslo na místo 10. Ve svém sestupu pokračuje i God of War II. Kdysi první hra v žebříčku se během týdne sesunula o čtyři příčky z místa 11. na 15.

Do žebříčku se po delší absenci vrátila opět The Legend of Zelda: Twilight Princess, byť se usadila na chvostu - na 39. příčce. No a na závěr můžeme zmínit, že si nečekaně polepšila i Xbox 360 akce Gears of War, když se odpoutala z 33. příčky a poskočila na místo 24.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama