mp-beta-halo-3-vydala-sva-tajemstvi
Novinka MP beta Halo 3 vydala svá tajemství

MP beta Halo 3 vydala svá tajemství

sleepless.

sleepless.

21. 5. 2007 14:20
Reklama

Tvůrci z Bungie sice nechali hráče nahlédnout pod pokličku Halo 3 prostřednictvím aktuálního multiplayer betatestu. Polévka, kterou Bungie vaří, je však natolik hustá, že dohlédnout na do hrnce je téměř nemožné. No a právě u dna se dá schovat spousta věcí, které mají vyplavat na povrch až s vydáním hry.

To by se však nesměl Halo 3 betatest dostat do rukou hackerů, kteří se pustili do zkoumání programového kódu a objevili v něm spoust zajímavých – doposud utajovaných – prvků. Kromě jiných došlo k odhalení, zřejmě už finálního, seznamu ve hře dostupných zbraní a dopravních prostředků, k odhalení herních módů i herních variant a k náznaku možnosti, že bude Halo 3 podporovat kooperaci pro 4 hráče. Informaci o 4X co-op podpoře je však třeba brát vyloženě s rezervou, protože až doposud jsme byli krmeni tím, že Halo 3 nabídne podporu kooperace jen pro 2 hráče. No uvidíme, co si pro nás Bungie chystají.

Zbraně: Assault Rifle, Battle Rifle, Beam Rifle, Brute Shot, Carbine, Excavator, Gravity Hammer, Flamethrower, Magnum, Missile Launcher, Needler, Plasma Pistol, Plasma Rifle, Fuel Rod Cannon, Rocket Launcher, Shotgun, SMG, Sniper Rifle, Spartan Laser, Spiker, Sword

Dopravní/bojové prostředky: Mongoose, Warthog, Kornet, Pelican, Scorpion, Ghost, Brute Chopper, Spectre, Shadow, Banshee, Phantom, Wrath.

Herní variace: Team Slayer, Team Swords, Team Rockets, Team Shotgun, Team Fiesta, Team Phantom, Slayer Duel, Sword Duel, Rifle Duel, Rumble Slayer, Rumble Swords, Rumble Rockets, Rumble Shotgun, Oddball, Fiesta Ball, Team Ball King, Phantom King, Crazy King, Team Crazy King, Multi Flag CTF, CTF Wraiths, CTF Classic, Shotgun CTF, 1 Flag CTF, 1 Flag CTF Fast, Multi Bomb Assault, Rapid Assault, Neutral Bomb, Neut. Bomb Fast, 3 Plots Land Grab.

Herní módy

Capture the Flag – naprostá klasika, která spočívá v ukradení vlajky soupeřícího týmu a jejím úspěšném přenesení do vlastní pevnosti.
Slayer – úkolem je zabít co největší počet protivníků.
Oddball – úkolem hráče je najít míč, zmocnit se jej a co nejdéle jej mít v držení.
King of the Hill – úkolem je obsadit kopec a co nejdéle jej pak udržet ve své moci před dotírajícími protivníky.
Juggernaut – tým spolupracuje na eliminaci Juggernauta. Komu se to povede, ten se stane Juggernautem. Na konci kola vyhrává ten, kdo je aktuálně Juggernautem.
Territories – úkolem je obsazovat území. Čím více jich má hráč pod kontrolou, tím rychleji ubíhá čas.
Infection – hráči nenakažení floodem musí ty infikované ničit a ti co jsou nakaženi musí infikovat nenakažené. Vyhrává ten hráč, který získá nejvíc bodů.
V.I.P. – hráči musí chránit V.I.P. spoluhráče, aby jej nesejmul člen nepřátelského týmu. Hráč v roli V.I.P. se musí naopak snažit zůstat co nejdéle naživu, protože jenom tak jeho týmu přibývají body.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama