hard-boiled-na-blu-ray-u-ps3-verze-stranglehold
Novinka Hard Boiled na Blu-ray u PS3 verze Stranglehold

Hard Boiled na Blu-ray u PS3 verze Stranglehold

sleepless.

sleepless.

18. 5. 2007 08:57
Reklama

Hráči, kteří (stejně jako Lukáš Grygar) někdy obdivovali, či ještě obdivují, rané tvůrčí období režiséra Johna Woo, se určitě těší na akční titul Stranglehold. Určitě nemusím připomínat proč, když v něm hlavní roli hraje inspektor Tequila a na vývoji hry se velmi úzce podílí sám John Woo. No a když je titul Stranglehold tak podobný kultovnímu snímku Hard Boiled, tak je logické, že se toho společnost Midway snaží využít.

Zatím nevíme jestli to platí i pro Xbox 360 verzi, ale sběratelská edice PS3 verze Stranglehold bude kromě hry a dalších drobností obsahovat i film Hard Boiled z roku 1992 na Blu-ray. Je k tomu třeba poznamenat, že sběratelská edice PS3 verze Stranglehold bude stát 70 babek, což je o 10 dolarů více než edice standardní.

Za oněch deset dolarů navíc tak hráči získají nejenom hru ve speciálním balení, ale hlavně Blu-ray verzi Hard Boiled. A to už je pro mnohé fandy Johna Woo pořádně atraktivní nabídka. Zatím není potvrzeno, jestli se sběratelská edice Stranglehold dostane i k nám do Evropy. Musíme jen doufat, že ano, protože i na starém kontinentně je spousta lidí, kteří si dodnes pouští Hard Boiled každý týden v neděli po náročném obědě :)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama