chysta-eidos-montreal-novy-deux-ex-titul
Novinka Chystá Eidos Montreal nový Deux Ex titul?

Chystá Eidos Montreal nový Deux Ex titul?

sleepless.

sleepless.

18. 5. 2007 07:57 3
Reklama

Deus Ex je nejenom mezi komunitou hardcore hráčů považován za modlu. Deus Ex 2 už za modlu považován není, byť je to stále kvalitní hra. Deus Ex 3 formálně neexistuje, ale není vyloučeno, že se jej někdy – a snad to nebude to trval 10 – 15 let – dočkáme. Naděje, že se společnost Eidos někdy k Deus Ex brandu vrátí, se přitom zdála v posledních letech minimální.

Po vydání DE2 totiž došlo k rozpuštění týmu Ion Storm, Warren Spector i Harvey Smith odešli a sama spol. Eidos byla odkoupena SCi. Nehledě na to, že ještě v mezičase došlo k přejmenování Deus Ex spin-offu Deus Ex: Clan Wars na Project: Snowblind, aby tento vcelku slušný titul nebyl s původní sérií nijak spojován. Sečteno podtrženo, ještě včera bychom na možnost, že se objeví další Deus Ex titul, nevsadili ani zlámanou grešli.

Situace se však změnila díky šéfovi Eidos France Patricku Melchiorovi, který v rozhovoru pro francouzský TV kanál MusiquePlus přiznal (bacha, video je ve francouštině samozřejmě), že prvním projektem nedávno otevřené pobočky Eidos Montreal bude právě nový Deus Ex titul. Melchior doslova prohlásil: „Prvním úkolem pro tým (Eidos Montreal) bude poživení pozoruhodného titulu Deus Ex“.

V zápatí Melchior dodal, že však ještě nepadlo finální rozhodnutí, kterého by se tvůrci z Eidos Montreal měli dočkat v průběhu dalších měsíců. Jinak řečeno, vedení Eidos/SCi ještě novému Deus Ex titulu nedalo zelenou. Každopádně, na vývoji nového Deux Ex titulu by se mělo podle Melchiora podílet ca 40 zaměstnanců. Spekulovat se nám nyní moc nechce, takže to necháme na vás. Dočkáme se nového Deux Ex titulu nebo ne?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama