halo-3-mp-beta-prodlouzena-potize-odstraneny
Novinka Halo 3 MP beta prodloužena, potíže odstraněny

Halo 3 MP beta prodloužena, potíže odstraněny

sleepless.

sleepless.

17. 5. 2007 06:45
Reklama

Update 17. 5. 2007: Potíže s přístupem k veřejnému Halo 3 MP betatestu skrze akční titul Crackdown byl díky updatu pro druhý jmenovaný titul vyřešen. No a pro hráče, co si speciální edici Crackdown s Halo 3 beta pozvánkou zakoupili, to znamená, že už nemusí sedět v koutě a závidět svým souputníkům, kteří se do Halo 3 MP bety dostali jiným způsobem. Mohou si H3 betu ze speciálního menu přímo v Crackdown stáhnout a zapojit se do hraní.

Účastníci Halo 3 MP betatestu navíc na všech těch problémech vydělali. Jako omluvenku za problematický start bety pro některé z nich, se totiž spol. MS a lidé z Bungie rozhodli betatest prodloužit. Namísto 6. června tak MP beta skončí až 10. června. Za jeden den zpoždění tedy hráči dostali 4 dny hraní navíc. To je hodně slušný revanš.

16. 5. 2007 - Na dnešek ohlášený start veřejného multiplayer betatestu FPS Halo 3 doprovázejí menší potíže, které však postihují pouze hráče, jež se k hraní bety chtěli dostat skrze akční titul Crackdown. Bohužel v tomto ohledu nemůže sloužit vlastními dojmy, ale podle informací nasbíraných na diskusních fórech a na stránkách týmu Bungie, zatím nelze betu Halo 3 skrze Crackdown stáhnout a tudíž ani hrát. Prozatím je tedy multiplayer beta Halo 3 pro hráče se speciálními označenými verzemi Crackdown odložena, jak informuje tento krátký vzkaz na Bungie.net. Pro všechny ostatní, kteří se do Halo 3 bety dostali jiným způsobem (Friends and Family, Rule of Three), by žádné odložení ani posunutí bety platit nemělo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama