sonic-a-ecco-z-mega-drive-na-xbla
Novinka Sonic a Ecco z Mega Drive na XBLA

Sonic a Ecco z Mega Drive na XBLA

sleepless.

sleepless.

16. 5. 2007 11:52
Reklama

Nedávno se objevyvší fáma o tom, že společnost Sega chystá vydat na Xbox Live Arcade kompilaci Sega Vintage Collection, byla výmyslem bůhvíkoho. To, že se však na XBLA objeví segácké tituly Sonic the Hedgehog a Ecco the Doplhin, to už fámy ani výmysly nejsou. Jsou to informace potvrzené odpovídajícími záznamy pro obě hry na webu hodnotící organizace ESRB.

Schválně, zkuste si je na webu ESRB vyhledat, abyste se přesvědčili sami. Zatím se v poslední době ani jedinkrát nestalo, že by skrze ESRB odhalená XBLA hra nebyla brzy oznámena. Jmenovat můžeme například Prince of Persia Classic. Tak nějak ovšem váháme, zdali má cenu Sonic the Hedgehog a Ecco the Doplhin představovat. Určitě se s nimi většina z vás v různých podobách potkala.

Každopádně pro ty co skutečně neví, tak Sonic the Hedgehog je Mega Drive titul z roku 1991, který se odstartoval kultovní, ale v poslední době hodně stagnující, sérii od společnosti Sega. Ta ostatně ježka Sonica používá jako svého maskota.

No a Ecco the Doplhin je docela osliní podvodní arkáda, která debutovala v roce 1993 na Mega Drive a nabídla hráčům zábavnou možnost vydat se v kůži delfína Ecca na velké podmořské dobrodružství. Ecco the Doplhin není taková klasika, za jakou bývá často označována. Rozhodně je to však jeden z těch lepších Mega Drive titulů. Na závěr je třeba dodat, že se oba dva tituly kromě Sega Mega Drive objevily i na řadě jiných platforem včetně PC, GBA, GB, Wii, Game Gear, Master System a tak dále.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama