dynamicke-pocasi-v-project-gotham-racing-4
Novinka Dynamické počasí v Project Gotham Racing 4

Dynamické počasí v Project Gotham Racing 4

sleepless.

sleepless.

11. 5. 2007 15:50
Reklama

Tvůrci z Bizarre Creations potvrdili některé z informací ohledně Project Gotham Racing 4, které už po internetu nějaký ten čas kolují díky preview zněkolika papírových magazínů. Tzn. že hra nabídne zbrusu nový systém dynamického počasí, které bude na trati a hlavně na vozech vytvářet kouzelné efekty, jak si můžete všimnout na screenech v naší galerii i na tomto videu. Jinak se bude ve hře závodit na tratích situovaných do 12 měst, mezi nimiž nechybí čínská Šanghaj a Petrohrad (viz. video).

Dočkat bychom se měli i radikálně vylepšené AI soupeřů, nové podoby známého Kudos systému a možná i motocyklů, jak do světa halasně vytrubují chlapci ze SPONGu. Prý bude fungovat systém společného závodění motorek a vozů, přičemž z motorek se bude i padat. Zatím je to však pouze spekulace, takže je třeba ji brát s rezervou.

Informace ze SPONGu však údajně pochází od dvou zdrojů, tak na ní snad něco bude. Jinak už nyní je potvrzeno, že se ve hře objeví následující vozidla: 2004 TVR Sagaris, 1965 Chevrolet Corvette Sting Ray, 2005 Vanwall GPR V12, 1993 Toyota Supra Turbo, 2005 Gumpert Apollo, 1997 Panoz GTR-1 Coupe, 2006 Ferrari 599 GTB Fiorano, 1957 Maserati 250F. Další informace o PGR4 lze čekat v průběhu následujících týdnů a měsíců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama