crackdown-updaty-k-dispozici-na-xbl
Novinka Crackdown updaty k dispozici na XBL

Crackdown updaty k dispozici na XBL

sleepless.

sleepless.

11. 5. 2007 13:48
Reklama

Majitelé povedené Xbox 360 akce Crackdown si mohou ode dneška stáhnout/zakoupit na Xbox Live Marketplace dvojici obsahových updatů, které však sebou přináší i opravy týkající se základní hry, respektive hratelnosti i technických aspektů. Konkrétně to je možnost resetu veškerých gangů ve hře po poražení všech 21 bossáků, dále je to vylepšená střelba přes nízké zdi, vylepšení týkající se míření, vylepšené chování kamery a další.

Pak tu máme první obsahový balíček, který je všem hráčům k dispozici zadarmo. Hlavní novinkou, kterou přináší, je jakýsi cheat mód nazvaný Keys to the City, jež hráčům umožňuje provádění celé řady skopičin. Konkrétně to je libovolná manipulace se statistikami, skákání na libovolné vzdálenosti, nadlidská síla a tak dále.

Zdarma dostupný update dále přináší možnost skladovat a přebarvovat svá oblíbená vozidla v garáži. No a s tím souvisí i nových achievement Confiscator, který čeká na ty hráče, co musí mít ve své garáži všechna vozidla ve hře. Navíc se bude díky updatu zaznamenávat každá úspěšně absolvovaná Time trial zkouška na obtížnost Psychotic.

No a pak je na XBL k dispozici placený Getting Busy bonus pack, který stojí 800 MS bodů a do hry kromě jiného přidává nové vozy (Agency Buggy, Agency Racecar, Agency Armored Vehicle), závodní klání v ulicích Pacific City (jde o 6 závodů v 6 odlišných vozech), nové vybavení (HRX “Harpoon”, MZ360 “Mini-Gun”), nové herní módy (Rocket Tag, Checkpoint Chase, Stockpile, Max-Agility Rooftop Races) a nechybí ani sada achievementů. Podrobnosti o obsahu obou updatů jsou k dispozici na této stránce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama