z-burnout-5-je-burnout-paradise-a-vyjde-v-zime
Novinka Z Burnout 5 je Burnout Paradise a vyjde v zimě

Z Burnout 5 je Burnout Paradise a vyjde v zimě

sleepless.

sleepless.

30. 4. 2007 13:31
Reklama

Společnost Electronic Arts dnes konečně odhalila finální název dalšího dílu v arkádové závodní sérii Burnout, který byl v srpnu minulého roku představen pod názvem Burnout 5. Hra dostala název podle města Paradise City, v němž se odehrává a v zimě letošního roku vyjde na PS3 a Xboxu 360 pod názvem Burnout Paradise. Společně s odhalením názvu došlo i na vydání čtveřice nových screenshotů a vůbec prvního videa, které nabízí sestřih záběrů, jež pochází evidentně přímo ze hry.

Podle hlavního producenta Burnout Paradise Peta Hawleye nabídl výkon nové generace konzolí tvůrcům z Criterion Games šanci na realizaci celé řady inovativních nápadů a poskytl jim možnost opět zvýšit kvalitativní laťku, čehož jaksepatří využili. Na hráče prý v Burnout Paradise čeká celá řada překvapení a nových prvků, zejména co se online multiplayeru týče.

Přesto přese všechno však bude podstatou Burnout Paradise čistá a ničím neředěná hratelnost předchozích Burnout titulů . Těšit se tedy můžeme na jízdu v obrovské rychlosti, velké srážky, parádní exploze, přičemž to všechno se bude odehrávat na obrovské ploše Paradise City, kde bude hráč moci dělat cokoli, kdekoli a kdykoli, jak praví tisková zpráva.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama