podpora-splistcreen-mp-v-halo-3-betatestu
Novinka Podpora splistcreen mp v Halo 3 betatestu

Podpora splistcreen mp v Halo 3 betatestu

sleepless.

sleepless.

30. 4. 2007 07:44
Reklama

Poslední Bungie update je hodně dlouhý a v první části se zabývá hlavně řešení celé řady problémů, které se týkají nedávno vydané dvojice map pro Halo 2. Část třetí se naopak zabývá spekulacemi, jež se okolo Halo 3 vyrojily v posledním týdnu. Je v ní kromě jiného vysvětleno, proč není možné, aby Halo 3 běželo v 60 snímcích za sekundu v rozlišení 1080p, jak to podle internetových fám chce po Bungie Microsoft, což je prý hloupost.

Zdaleka nejzajímavější je však část prostřední, která se zabývá přípravami na blížící se spuštění Halo 3 betatestu a prací na nových mapách. Právě v tomto segmentu posledního Bungie updatu totiž Frankie prozradil, že kromě celé řady online multiplayer módů nabídne Halo 3 MP beta i podporu splitscreen multiplayeru na jedné konzoli. Sice jenom pro dva hráče, ale pro betatest by to mělo bohatě stačit.

Dalším neočekávaným prvkem, který Halo 3 beta nabídne, je tzv. Saved Films. V betatestu prý bude přítomen ve velmi rané verzi, aby si hráči mohli vyzkoušet, jeho koncept, který bude ve finální verzi mnohem odladěnější. Každopádně, v update není uvedeno, co je vlastně Saved Films zač.

Prý se o tomto prvku dozvíme více v průběhu následujících měsíců, přičemž účastníci betatestu si jej budou moci už příští  měsíc moci vyzkoušet na vlastní kůži. Podle názvu se však dá odtušit, že půjde o nějakou formu hrátek s replayem zápasu, nebo zapamatováníhodných momentů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama