stranglehold-soutez-o-kratky-film-ala-john-woo
Novinka Stranglehold soutěž o krátký film ala John Woo

Stranglehold soutěž o krátký film ala John Woo

sleepless.

sleepless.

25. 4. 2007 09:10
Reklama

Společnost Midway se rozhodla využít faktu, že její chystaná third-person akce Stranglehold těží z díla Johna Woo a ohlásila soutěž Stranglehold's True to John Woo Video Contest. Jak už asi většina z vás pochopila, tak v této soutěži jde o to, natočit krátký film ve stylu dílka Johna Woo a podle informací na této stránce jej pak nabídnout k posouzení odborné porotě.

Ta bude všechny přihlášené krátké snímky hodnotit podle následujících kritérií: 40% výsledného hodnocení bude tvořit kvalita obrazu i zvuku, použité kinematografické metody a tak dále. 20% celkového hodnocení připadne na kreativitu, tedy na herecké výkony, scénář a celkový dojem. No a zbylých 40% z celkového hodnocení připadne na to, jak moc povedená, či naopak nepovedená je to pocta dílu Johna Woo, jaké známé filmové triky Johna Woo jsou ve snímku použity a tak dále. Navíc je třeba připomenout, že snímky nesmí být delší než 2 minuty a 30 sekund.

Celá soutěž se rozběhne 30. dubna a příspěvky budou přijímány do 25. června. Pak budou všechny pěkně zhodnoceny a vítěz obdrží odměnu 25 000 dolarů, jeho dílko bude odvysíláno na Spike TV, dostane kopii titulu Stranglehold a Amp'd mobil. Abychom nezapomněli, tak kvůli převzetí cen bude onen šťastlivec pozván do Chicaga, byť zatím není jasné, kdy k tomu dojde. Zřejmě u příležitosti zahájení prodeje hry. Další informace o soutěži najdete na její oficiální stránce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama