update-c-2-sidlo-human-head-studios-v-plamenech
Novinka (Update č.2) Sídlo Human Head Studios v plamenech

(Update č.2) Sídlo Human Head Studios v plamenech

sleepless.

sleepless.

25. 4. 2007 11:13
Reklama

Update 25. 4.  Několik dní absolutního ticha od kohokoli z týmu Human Head Studios, které následovalo po požáru budovy, v níž tento tým sídlil, bylo přerušeno už včera díky postu jednoho ze zaměstnanců na GameSpot fóru. No a krátce nato se včera na homepage HHS objevila oficiální reakce. Píše se v ní, že nikdo nebyl při požáru zraněn (to už jsme věděli) a kromě vodou a kouřem zničeného nábytku i části vybavení vlastně tým Human Head Studios o nic nepřišel, hlavně ne o to nejcennější - tedy data. Může za to fakt, že k požáru došlo v jiné části budovy a ne na místě, kde má tým HHS uložené servery. Tvůrci z HSS všechny fanoušky i partnery ujišťují, že požár nebude mít žádný závažnější dopad na průběh vývoje zatím utajovaného titulu pro Marc Ecko Entertainment. Tým HHS se nakrátko přestěhuje do nových prostor, aby se pak buď vrátil do opraveného původního sídla, nebo do úplně nových prostor. Každopádně, vývoj výše uvedeného titulu se velmi brzy opět rozběhne na plné obrátky.

Update 24. 4. Informace o tom, že budova ve městě Madison, v níž kromě jiných společností sídlil i tvůrčí tým Human Head Studios, lehla částečně popelem, se po internetu rozšířila jako kulový blesk. Jedno však pořád chybělo, vyjádření někoho z Human Head Studios o tom, jak moc byl tento tým požárem postižen, popřípadě jestli to nějak ovlivní práce na Prey 2, potažmo utajovaném projektu pro společnost Marc Ecko Entertainment.

Oficiální stanovisko Human Head Studios zatím k dispozici není a podle všeho ještě nějakou dobu nebude. Pro tuto chvíli však bohatě postačí vyjádření správce komunity Human Head Studios a scénáristy i designéra Jasona L. Blaira na fóru GameSpotu, v němž se praví následující. Požár starého železničního depa, které bylo přebudováno na moderní kancelářské prostory, začal ve 2:30 ráno, když v budově nikdo nebyl. Nikomu se tedy naštěstí nic nestalo, což je hlavní. No a co se budoucnosti HHS týče, tak v nejbližších dnech se musí dát tým znovu dohromady a vrhnout se zase do práce, což nebude zcela evidentně trvat dlouho. Jason L Blair totiž nezmiňuje, že by tvůrci z HHS přišli o jakákoli data, která měli určitě uložená na bezpečném místě mimo své hlavní sídlo, jak to je obvyklé.

Původní informace z 22. 4. Tvůrčí tým Human Head Studios, který se naposledy prezentoval solidní FPS Prey, se stal obětí požáru a nebyl v tom sám. Budova na hlavní třídě města Madison ve státě Wisconsin, v níž kromě Human Head Studios sídlily ještě další dvě společnosti, vzplanula v pátek ve 2.30 ráno tamního času. Jen pro úplnost, šlo o staré železniční depo, samozřejmě zmodernizované. Hasičům se prý podařilo udržet požár v zadní části budovy, což zachránilo všechna data a servery firmy Apex Property Management, která sídlila v přední části budovy, jak pro Channel3000 uvedl majitel této firmy Bruce Bosben.

Jestli měli podobné štěstí i tvůrci z Human Head Studios, to zatím bohužel nevíme. Pokud sídlili v zadní části budovy, tak se asi požáru nevyhnuli, což platí hlavně o serverech obsahujících data týkající se jejich nového projektu, kterým je zřejmě Prey 2. Je však normální, že taková cenná data bývají umístěna někde jinde, než v sídle společnosti, právě kvůli bezpečnosti. Každopádně, požár na budově způsobil podle předběžných odhadů škody ve výši 750 000 dolarů. Při požáru prý nebyl nikdo zraněn. Hned jak se objeví další informace, třeba přímo od někoho z Human Head Studios, tak vám je samozřejmě ihned zprostředkujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama