kane-and-lynch-a-crossfire-vyjdou-i-na-ps3
Novinka Kane and Lynch a Crossfire vyjdou i na PS3!

Kane and Lynch a Crossfire vyjdou i na PS3!

sleepless.

sleepless.

24. 4. 2007 10:08
Reklama

Společnost SCi/Eidos se až do nedávna vyhýbalo platformě PlayStation 3 vyloženě jako čert kříži a všechny její next-gen projekty byly ohlášeny pouze pro PC a Xbox 360. Důvody, které k prosazování této firemní strategie SCi vedly, však byly docela logické, to je třeba uznat. Vedení SCi mělo za to, že uživatelská základna PS3 ještě není dostatečně velká a nemá tak cenu financovat vývoj PS3 verzí svých her, když se tyto investice vlastně ani nemohu vrátit. Jinak řečeno vývoj PS3 verzí her by byl pro SCi nerentabilní.

Jenže po docela úspěšném launchi PS3 v Evropě se muselo vedení SCi chytnout za nos a radikálně svoji strategii přehodnotit. Náznakem toho, že se věci začínají pro majitele PS3 vyvíjet správným směrem, bylo oznámení, že se Eidos (tedy část SCi) postará o vydání PS3 titulu Ninja Gaiden Sigma v Evropě. No a na tuto pozitivní informaci dnes navazuje jedna ještě radostnější.

Společnost SCi pro Games Industry.biz oficiálně přiznala změnu své strategie, v jejímž rámci se už s vydáváním PS3 verzí her počítá. Jak totiž veden SCi naznalo, tak do konce tohoto kalendářního roku bude základna majitelů PS3 dostatečně velká. No a díky tomu tedy padlo vydat na PS3 tituly Kane and Lynch: Dead Men od týmu IO Interactive a Crossfire od Pivotal Games. Obě hry byly přitom až do dneška oficiálně ohlášené pouze pro PC a Xbox 360.

Vývoj PS3 verzí obou dvou titulů je prý v pokročilých fázích, takže budou moci vyjít ve stejném čase jako PC a Xbox 360 verze. To znamená, že zajímavé akce Kane and Lynch: Dead Men se hráči na PC, X360 a PS3 dočkají těsně před vánocemi, zatímco Crossfire vyjde na PC, X360 a PS3 v průběhu prvních týdnů roku 2008.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama