informacni-strepy-o-project-gotham-racing-4
Novinka Informační střepy o Project Gotham Racing 4

Informační střepy o Project Gotham Racing 4

sleepless.

sleepless.

24. 4. 2007 15:34
Reklama

Skrze blíže nespecifikovaný polský herní magazín se přes Xboxic na veřejnost dostaly další střípky čerstvých informací o chystaném závodním titulu Project Gotham Racing 4. Ještě než si nové poznatky shrneme, tak je třeba říci, že je PGR4 vůbec první díl v celé sérii, jež mohou tvůrci z Bizarre Creations vyvíjet takříkajíc v klidu, aniž by museli kvaltovat kvůli launchi nové platformy (případ PGR a PGR3), nebo nové služby (PGR2 a launch Xbox Live). Nezbývá než doufat, že to bude mít na hru příznivý vliv.

Teď už se však podíváme na nové informace (které se částečně kryjí s tím, co jsme se už dozvěděli na začátku dubna), podle nichž bude mít například hlavní kariérní mód stromovou strukturu s několika větvemi, tak jako například v Ridge Racer 6. Ještě než se však hráč do kariéry pustí, tak si bude moci od píky stvořit vlastního jezdce, u něhož si bude nastavovat řadu parametrů včetně vzhledu i národnosti.

Poměrně důležitá je informace týkající se jízdního modelu, který se prý oproti PGR3 nijak zásadně měnit nebude. Tvůrci však hodlají zjednodušit provádění smyků. S jízdou souvisí i nový arkádový prvek, v jehož rámci bude hráč za povedené manévry na trati odměňován vizuálními hláškami přímo během závodu.

Okolo trati bude daleko více diváků, kteří budou lépe rozpohybovaní a obecně by měli působit živěji a tím pádem i reálněji. Hra by měla nabídnout přes 200 závodních klání na původních tratích z PGR3 i na tratích nových, mezi nimiž nebude chybět Shanghai, která nabídne nejdelší rovinky.

Soupeři by se měli chovat méně automaticky, když bude mít každý z nich trošku odlišný závodní styl. Navíc už prý nebude tak jednoduché někoho rozhodit nárazem do zadní části auta, což se v PGR3 stává docela často. Další informace o PGR4 se snad dozvíme nejpozději v červenci na E3 a když budeme hodní, tak se hry samotné možná dočkáme už na konci roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama