bungie-update-o-halo-3-betatestu
Novinka Bungie update o Halo 3 betatestu

Bungie update o Halo 3 betatestu

sleepless.

sleepless.

23. 4. 2007 09:58
Reklama

Páteční Bungie Weekly Update se skoro celý zabývá pouze chystaným Halo 3 betatestem, na nějž se třesou desetitisíce hráčů po celém světě. Komunitní manažer Frankie v updatu vysvětluje, proč potrvá betatest tři týdny, což se prý mnohým zdá málo a pro bude obsahovat „jenom“ tři mapy, což zřejmě nedočkavým fandům také nestačí.

Tři týdny je podle Frankieho více než dost, při předpokládaném množství hodin, které za tuto dobu stihnou účastníci odehrát. Rozhodně je to dost k tomu, aby tvůrci nasbírali dostatek potřebných informací i dat a zároveň je stihli do hry zapracovat. Pokud by betatest trval déle, tak by to mohlo rozhodit časový plán vývoje hry samotné, poněvadž betatest není automatická záležitost, ale událost vyžadující alokaci potřebných zdrojů, tedy vývojářů z Bungie, kteří jinak přirozeně makají na hře.

No a co se týká rozhodnutí zařadit do betatestu jenom tři mapy, tak to je také snadno ospravedlnitelné. Tři do betatestu zařazené mapy jsou ze všech chystaných Halo 3 map nejvyladěnější. Zbytek ještě prostě není hotov a bude se na nich pracovat (dolaďovat hratelnost i grafika) až do poslední možné chvíle. Ostatně to samé platí i pro mapy v betatestu, které se do vydání mohou změnit. Hráči by tedy neměli počítat s tím, že bojové taktiky, které budou úspěšné v betatestu, budou moci na stejných mapách použít i ve finální verzi hry, která vyjde ještě tento rok.

Frankie dále v updatu upozorňuje, že už brzy bude na stránkách Bungie spuštěna Halo 3 beta FAQ sekce, v níž najdou potvrzení účastníci detailní popis hlavních prvků, ovládání, ale i návod, jak se vlastně do bety zapojit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama