bravo-map-pack-pro-call-of-duty-3-na-konci-kvetna
Novinka Bravo Map Pack pro Call of Duty 3 na konci května

Bravo Map Pack pro Call of Duty 3 na konci května

sleepless.

sleepless.

23. 4. 2007 06:57
Reklama

Na konci příštího měsíce, tedy v květnu, se majitelé Xbox 360 verze válečné FPS Call of Duty 3 dočkají dalšího balíku nových map, který bude stát 800 MS bodů a dostal kódové označení Bravo Map Pack. Stejně Valor Map Pack nabídne i Bravo Map Pack kombinaci zbrusu nových a přepracovaných starších map z titulu Call of Duty a jeho datadisku CoD: United Offensive.

Mezi nové mapy patří Aller Haut, Seine River a Rimling. No a mezi remaky se zase nachází mapy Gare Centrale a Merseilles. Gare Centrale je přitom remake mapy Depot z původního Call of Duty, zatímco mapa Merseilles je inspirována (jinak řečeno vytvořena podle) mapy Karkov z datadisku CoD: United Offensive.

Pro majitele hry je výše uvedená nabídka nových/recyklovaných map jistě docela lákavá. Zatím však mohou jenom doufat, že tentokrát se Bravo Map Pack podaří vydat na poprvé a bez potíží, které doprovázely vydání Valor Map Packu. Určitě si spousta hráčů vzpomíná, jak si kvůli chybě, jejíž nalezení a odstranění trvalo tvůrcům z týmu Treyarch téměř dva týdny, museli celý Valor Map Pack velký více než 800 MB stahovat dvakrát, což při (občas vyloženě šnečí) rychlosti stahování z XBL není vskutku žádný med.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama