soutez-o-design-prebalu-limitovane-edice-bioshock
Novinka Soutěž o design přebalu limitované edice BioShock

Soutěž o design přebalu limitované edice BioShock

sleepless.

sleepless.

20. 4. 2007 08:57 1
Reklama

Společnost 2K Games, potažmo tvůrci z Irrational Games dobře ví, jak pracovat s komunitou fanoušků a hlavně jak se k ní chovat. Zájem hráčů se totiž nejlépe udrží, když jsou přímo zapojeni do produkce. Nejdříve tedy nechala spol. 2K Games fanoušky hlasovat o to, jestli mají zájem o limitovanou (sběratelskou) edici FPS BioShock (kterou asi právě nyní hraje Pavel Dobrovský na speciální novinářské akci v New Yorku – kdo mu závidí? :). Když se ukázalo, že zájem mají, tak jim nabídla možnost ovlivnit její obsah a nyní fandům ve třetím kole umožňuje navrhnout design přebalu oné limitované edice. Celé je to maskováno jako soutěž, v jejímž rámci budou tvůrci tří nejlepších návrhů designu přebalu limitované edice BioShock odměněni následujícími cenami.

Autor vítězného návrhu obdrží Xbox 360 i PC verzi limitované edice BioShock, jeho návrh bude samozřejmě použit na přebalu limitované edice a navíc mu budou zaplaceny výlohy spojené s cestou na BioShock launch party, kam bude automaticky pozván. Je přitom úplně jedno, z kterého konce světa bude vítěz cestovat. 2k Games/Take 2 hradí vše!

Autor návrhu, který skončí druhý dostane Xbox 360 i PC verzi limitované edice BioShock, Cult of Rapture podložku pod myš, možnost downloadu exkluzivního Cult of Rapture downloadu z Xbox Live a BioShock faceplate pro Xbox 360.

No a autor návrhu, který skončí na místě třetím obdrží Cult of Rapture tričko a Xbox 360 i PC verzi limitované edice BioShock.

Pravidla celé soutěže a podrobnosti o tom, jak své návrhy posílat, kam je posílat a do kdy je posílat, to všechno najdete na této stránce. Inspirací vám může být jedním z fandů vytvořený návrh, který je k vidění vedle textu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama