ukazky-a-info-o-xbox-360-mini-klavesnici
Novinka Ukázky a info o Xbox 360 mini-klávesnici

Ukázky a info o Xbox 360 mini-klávesnici

sleepless.

sleepless.

10. 4. 2007 07:10
Reklama

Společně se zveřejnění konkrétních informací o obsahu chystaného jarního Xbox 360 dashboard updatu se objevily i dva rendery připravované mini-klávesnice pro Xbox 360 gamepad, která bude sloužit jako náhrada virtuální klávesnice, nebo klasické USB klávesnice, jež se dá k Xboxu 360 připojit také. Vhod přijde mini-klávesnice hlavně těm, kteří se chystají využít možnosti instant messagingu, jež bude zprovozněna právě prostřednictvím jarního Xbox 360 updatu.

Každopádně, krátce po uvolnění informací o dashboard updatu a zveřejnění dvou renderů mini-klávesnice, postnul John Porcaro na polooficiálním Gamerscore blogu pár fotek mini-klávesnice, jež názorně ukazují, jak bude tato užitečná věcička vypadat ve skutečnosti. Mini-klávesnice přijde do headset slotu mezi nožkami gamepadu a bude se prodávat se zbrusu novým headsetem. Ten původní bohužel při zapojení mini-klávesnice použít nepůjde. Na spodku klávesnice bude totiž pouze port na sluchátka a ne na headset, jak je vidět na jedné z fotografií.

Mini-klávesnice by měla být majitelům Xboxu 360 k dispozici v průběhu léta, ale v této chvíli ještě není jasně kdy konkrétně a hlavně kolik bude stát. Zatím se navíc rozcházejí informace o tom, jak moc bude celý gamepad i s klávesnicí těžký/lehký. John Porcaro na svém logu tvrdí, že bude celý komplet docela lehoučký a lidé z Engadget zase tvrdí, že je naopak Xbox 360 ovladač po připojení mini-klávesnice dost těžký. Nezbývá tedy než počkat na pár dalších zprostředkovaných hands-on dojmů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama