termin-zahajeni-mp-betatestu-halo-3
Novinka Termín zahájení MP betatestu Halo 3

Termín zahájení MP betatestu Halo 3

sleepless.

sleepless.

10. 4. 2007 13:41
Reklama

Šťastní hráči, kteří si prostřednictvím promo soutěže „Rule of Three”, nebo skrze originálku Xbox 360 akce Crackdown, zajistili účast v multiplayer betatestu FPS Halo 3, ať si teď do rukou vezmou velkou červenou fixu a kalendář. Bude se totiž zaškrtávat termín zahájení MP betatestu Halo 3, který dnes společnost Microsoft a tvůrci z týmu Bungie oznámili.

MP beta Halo 3 bude oficiálně zahájena 16. května tohoto roku ve dvě hodiny odpoledne a potrvá až do 6. června 9 hodin ráno. MP beta bude obsahovat celkem 3 mapy - Snowbound, High Ground a Valhalla, které se liší svojí velikostí, terénem i preferovaným způsobem boje. Na těchto mapách pak budou hráči bojovat nejenom s použitím nových i starých známých zbraní (Assault Rifle, Brute Spiker, Spartan Laser, granáty s hřeby), ale i dopravních prostředků, mezi nimiž nebude chybět novinka v podobě agilního vozítka Mongoose.

Ti co se do MP betatestu Halo 3 nebyli schopni žádným z výše uvedeným způsobů protlačit ještě nemusí skládat zbraně. Podle Microsoftu se na pultech obchodů dají ještě pořád najít kopie titulu Crackdown, jež obsahují pozvánku do MP bety. Hon na tyto ztracené kousky asi bude docela adrenalinový, ale ve výsledku se určitě vyplatí. Zvlášť, když si pak bude každý účastník bety moci říci, že přispěl k tomu, aby byla z Halo 3 lepší hra. Tvůrci z Bungie budou samozřejmě sbírat hráčská data z betatestu a na jejich základě pak upravovat problémové, potažmo nedokonalé prvky.

Na závěr je tu malá útěcha pro ty hráče, kteří se bety z jakéhokoli důvodu zúčastnit nemohou (třeba sice mají kopii Crackdown s pozvánkou, ale nemají placený Xbox Live GOLD účet, který je pro účast v betatestu podmínkou!). Tito nešťastníci se mohou přesunout na oficiální stránku týmu Bungie, kde v průběhu následujících měsíců najdou sérii Behind the Scenes videí, na nichž vývojáři prezentují tvorbu map, modelů, úpravu herních módů a tak dále.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama