info-o-novem-annex-modu-pro-gears-of-war
Novinka Info o novém Annex módu pro Gears of War

Info o novém Annex módu pro Gears of War

sleepless.

sleepless.

5. 4. 2007 08:42
Reklama

Tvůrci z Epic Games minulý týden slíbili, že tento týden zveřejní podrobnější informace o chystaném updatu pro Xbox 360 akci Gears of War. Svůj slib také splnili a na oficiální stránce GoW konkrétní info o obsahu a termín vydání updatu zveřejnili. Do věci se však vložila spol. Microsoft, podle níž byly informace zveřejněny předčasně a původně oznámený termín vydání updatu - 9. duben – se prý ještě může změnit. Stránka s informacemi byla proto stažena. Naštěstí se její obsah podařilo v mezičase zaznamenat, takže je nyní můžeme všem majitelům GoW nabídnout.

Platí to především o novém multiplayer módu Annex, jehož design je postaven na boji dvou týmů o jeden z náhodně vybraných bodů na mapě. Každá mapa bude v Annex módu obsahovat několik kontrolních bodů, ale bojovat se bude v daném čase pouze o jeden z nich. Týmu, jehož člen kontrolní bod obsadí, se přitom bude za každou obsazenou sekundu připočítávat jeden bod. K přerušení kontroly nad daným místem přitom bude stačit, aby do něj vstoupil člen soupeřícího týmu. Jakmile se jednomu týmu podaří udržet kontrolu nad stanoveným bodem po dobu 60 sekund (60 bodů), tak hra vybere na mapě náhodně jiný bod, o nějž se pak bude bojovat pěkně od začátku. Celé kolo vyhrává tým, který jako první získá skrze kontrolu kontrolních bodů předem stanovený počet bodíků.

Počet bodů, které je třeba pro vítězství získat, se bude nastavovat před každým soubojem a může to být minimálně 120 a maximálně 480 bodů. Kromě toho si budou hráči moci vybrat mapu, na níž budou bojovat, mohou si zvolit celkový počet kol, mohou zapnout, nebo vypnout friendly fire (jestli bude střelba do vlastních řad působit zranění) a tak dále. Jinak co se respawnu týče, tak k němu bude docházet každých 15 sekund a ne okamžitě po hráčově smrti.

Vedle nového Annex módu nabídne update už dříve oznámenou podporu rozlišení 720p pro ty hráče, kteří GoW hrají na PC monitorech v rozlišení 1280x1024, ale i drobné úpravy v módu Assassination a opravu několika bugů. Termín vydání updatu je zatím bohužel neznámý. Je sice možné, že bude skutečně vydán 9. dubna, jak bylo uvedeno na oficiální homepage, než byla tato informace stažena, ale moc šancí tomu nedáváme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama