globalni-gears-of-war-turnaj-finale-v-praze
Novinka Globální Gears of War turnaj - finále v Praze!

Globální Gears of War turnaj - finále v Praze!

sleepless.

sleepless.

30. 3. 2007 08:40
Reklama

Teda, abychom se přiznali, tak jsme až do dneška neměli ani páru o tom, že inspirací pro tvorbu prostředí v Xbox 360 akci Gears of War byla pro tvůrce z Epic Games zrovna Praha. Sice netušíme, jestli to máme brát v pozitivním, nebo spíše v negativním slova smyslu (inspirací pro zničený svět je zrovna hl. město), ale protože jsou někteří z nás i z jiných částí ČR, tak je to vlastně jedno. Komu na Praze záleží že....

Zmínka o Praze byla pouhou odbočkou, která nás na chvíli odvedla od původního záměru, sdělit všem zájemcům podrobnosti o akci nazvané Gears of War 2007 Global Xbox LIVE Tournament. Kdo tomuto honosnému a kilometr dlouhému názvu nerozumí, tak ať si zapamatuje, že prostě Epic Games a Microsoft Game Studios pořádají celosvětový turnaj v multiplayer Xbox 360 akce Gears of War. Pro nás je však nejdůležitější, že finále celého turnaje proběhne letos v červenci v Praze.

Celá soutěž bude probíhat následovně. Ze všeho nejdříve se musí zájemci zaregistrovat na této stránce. 9. dubna by pak měly začít souboje registrovaných hráčů skrze Xbox Live v módu Warzone. Takto se bude bojovat až do 6. května, kdy bude první kolo ukončeno a podle výsledkové tabulky bude vyhlášeno 11. nejlepších hráčů. Ty pak čeká výlet na finále do Prahy, kde jim bude zdarma poskytnut nocleh, 200 dolarů k útratě a tak dále. Zkrátka tady o ně bude postaráno.

Vyhlašovat se však budou i vítězové na 12. – 25. místě. Ti sice do Prahy nepoletí, ale za to dostanou zadarmo Xbox 360 bundly s různými hrami včetně PGR3 a Kameo: Elements of Power, ale chybět nebude ani roční předplatné služby Xbox Live GOLD a tak dále. V rámci základního kola soutěže, které bude probíhat skrze Xbox Live, dojde i na ocenění čtyř nejlepších hráčů z každého státu, kterým bude uhrazena cesta a pobyt na národním kole World Cyber Games 2007.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama