odhaleni-prince-of-persia-ghost-of-the-past
Novinka Odhalení Prince of Persia: Ghost of the Past?

Odhalení Prince of Persia: Ghost of the Past?

sleepless.

sleepless.

28. 3. 2007 06:58
Reklama

Mezi obrazovými materiály z připravovaných a v mnoha případech i utajovaných her, které společnost Ubisoft unikly v průběhu září minulého roku z nezabezpečeného FTP, se nacházelo i pár artworků z  nového Prince of Persia titulu. Nebyl však na nich uveden žádný název, ani pracovní. Prostě šlo jen o pár artworků, na něž se mohl člověk mrknout, říci si „hmm, dobrý“ a jít zase dál.

Další zmínka o novém Prince of Persia titulu se objevila až nyní a kdo hádal, že to bylo zase v podobě záznamu na některém online obchodu s hrami, tak hádal správně. Tentokrát se utrhl známý obchod Play.com, jehož databáze odhalila titul Prince of Persia: Ghost of the Past pro Xbox 360, který by měl vyjít už v září tohoto roku.

Jako obvykle je třeba poznamenat, že může jít o chybu v databází, chybu zaměstnance, prostě možností, jak se mohl titul Prince of Persia: Ghost of the Past do nabídky Play.com omylem dostat je spousta. Na druhou stranu se však už delší dobu nestalo, že by skrze záznam na stránkách online shopu odhalený titul nakonec skutečně nebyl představen. Uvidíme s čím Ubisoft přijde. Už brzy se bude konat novinářská akce, kde bude Ubisoft prezentovat už představené, ale i představovat zbrusu nové, tituly. Jedním z nich by mohl být právě Prince of Persia: Ghost of the Past.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama