take-2-zaluje-thompsona-predbezne-opatreni
Novinka Take 2 žaluje Thompsona - předběžné opatření

Take 2 žaluje Thompsona - předběžné opatření

sleepless.

sleepless.

17. 3. 2007 09:27 1
Reklama

Společnost Take 2 si řekla, že tentokrát už neslavně proslulého floridského právníka Jack Thompsona nenechá zaútočit jako prvního a podala proti němu jakousi preventivní žalobu. Take 2 v ní žádá soud, aby Thompsonovi zabránil v jeho snaze, označit s pomocí soudu chystané tituly Manhunt 2 a Grand Theft Auto IV za veřejnost pohoršující, což by znamenalo, že by se ani jedna z her nesměla prodávat. Thompson se o něco podobného pokoušel už v minulosti, naposledy v případě výborné akční adventure Canis Canem Edit (Bully), ale ani jednou se svojí žádostí u soudu neuspěl.

Take 2 se k předběžnému opatření, v podobě žaloby proti Thompsonovi, rozhodla poté, co Thompson opět veřejně vyhrožoval, že se chystá prodeji Manhunt 2 i GTAIV zabránit. Take 2 navíc v žalobě žádá, aby Thompson uhradil všechny náklady, které kvůli jeho neúspěšným žalobám vůči Take 2, této vydavatelské společnosti vznikly

Jak se dalo čekat, tak si Thompson  nenechal žalobu vůči své osobě, respektive vůči svým zamýšleným činům líbit a okamžitě proti ní vyrukoval s hodně sebevědomým prohlášením. Právě Thompson je prý dle svého vyjádření odpovědný za odhalení podvodů a jiné kriminální činnosti vedení Take 2, jež údajně vyústilo v aktuální vzbouření akcionářů Take 2, kteří se možná už příští týden na valné hromadě postarají o to, že bude současný namagement Take 2 (v čele s Paulem Eibelerem) odvoláno – vyhozeno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama