predstaveni-tri-verzi-fps-halo-3
Novinka Představení tří verzí FPS Halo 3

Představení tří verzí FPS Halo 3

sleepless.

sleepless.

17. 3. 2007 08:01
Reklama

Hráči po celém světě očekávaná (to je tvrdý fakt a ne nezbytná fráze) Xbox 360 FPS Halo 3 bude po svém vydání, neznámo kdy, k dispozioci celkem ve třech verzích, respektive edicích. Nejdražší a zcela určitě i nejžádanější bude Halo 3 Legendary edition, která bude stát zájemce celých 130 dolarů, bude k dispozici v omezeném množství a kromě hry samotné nabídne hned několik extra prvků. Tím prvním je replika helmy Master Chiefa (pozor! – nedá se nosit), tím druhým je replika původního Halo 3 storyboardu od Lee Wilsona a třetím speciálním prvkem jsou dva bonusové DVD disky.

Na jednom najdou hráči kalibrační nástroj pro nastavení domácího kina pro hraní Halo 3 a spoustu dokumentárních i behind the scenes videí, které jim osvětlí vznik Halo 3 skrze rozhovory s tvůrci, prezentaci práce grafiků, designérů, programátorů a tak dále. Druhý bonusový disk nabídne vyšperkované filmové scénky z Halo i z Halo 2, film dokumentující obvyklý den v Bungie a několik Halo machinim od lidí, co mají na svědomí Red vs Blue, nebo This Spartan Life machinimy.

Vedle Legendary edition se bude za 70 dolarů prodávat i Halo 3 Limited edition, která nabídne kromě hry „pouze“ první bonusový disk (ten s dokumenty a kalibračním nástrojem), knihu s artworky a knihu popisující události v Halo světě, které nejsou řešeny ve hře. No a nakonec je tu standardní edice, jež bude obsahovat hru s manuálem, za níž zaplatí zájemci 60 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama