novy-obsah-pro-x360-verzi-battlestations-midway
Novinka Nový obsah pro X360 verzi Battlestations: Midway

Nový obsah pro X360 verzi Battlestations: Midway

sleepless.

sleepless.

24. 2. 2007 09:14
Reklama

V průběhu března se majitelé Xbox 360 verze strategicko-akčního titulu Battlestations: Midway dočkají první balíčku s novým obsahem. Nebude to samozřejmě zdarma dostupný obsahový update. Zájemci za něj budou muset zaplatit 600 MS bodů, za což se jim dostane jedné nové multiplayer mapy, jedné nové singleplayer mise a  celkem 5 nových bojových strojů.

Multiplayer mapa The Battle of the Sibuyan Sea hráčům nabídne možnost zúčastnit se jedné z hlavních bitev filipínské kampaně, v jejímž průběhu byla víceméně zničena námořní síla Japonska. Mapa bude hratelná za Američany i za Japonce, přičemž v v boji za US jednotky bude hráč velet USS Iowa a USS Enterprise, zatímco za Japonce bude mít hráč k dispozici letadlové lodě lodě Yamato a Musashi.

Na 4 fáze rozdělená singleplayer mapa/bitva The Raid on Truk je postavená na Operaci Hailstone, což byl masivní kombinovaný útok (účastnilo se jej za US skoro 600 letadel, 10 ponorek, 45 válečných lodí) US jednotek na japonskou základnu Truk. Celá tato operace proběhla v polovině února 1944 a jej úspěch ochromil činnost japonského námořnictva v oblasti Karolínských ostrovů.

Co se nových bojových strojů týče, tak první obsahový update nabídne US stíhačku P-38 Lightning, japonský letoun Nakijima J1N1 Gekko určený k ničení nočních cílů, válečnou loď USS Iowa (BB-61), nejrychlejší torpédoborec 2. světové války - IJN Shimakaze a mini ponorku Type A.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama