prvni-hru-pro-marc-ecko-ent-vyviji-tvurci-prey
Novinka První hru pro Marc Ecko Ent. vyvíjí tvůrci Prey

První hru pro Marc Ecko Ent. vyvíjí tvůrci Prey

sleepless.

sleepless.

22. 2. 2007 08:13
Reklama

Marck Ecko je prý velkým fanouškem poněkud stereotypní FPS Prey od Human Head Studios, takže nebudeme předstírat překvapení z toho, že právě tým Human Head Studios je tím, který si Ecko vybral pro spolupráci na zatím utajovaném titulu, jež by měl bořit hranice interaktivní zábavy (pokud bychom tomuhle dovětku měli věřit pokaždé, když ho někdo použije, tak už by žádné hranice neexistovaly).

Právě tvůrčí tým Human Head Studios měl tedy Ecko na mysli, když nedávno oficiálně představil svoji novou videoherní společnost Marc Ecko Enterprises a zmínil se o tom, že už od roku 2006 spolupracuje na jedné hře s týmem odpovědným za jeden z největších videoherních hitů minulého roku. Ale ne, nebudeme Eckovi vyvracet, že mu vlastní fanouškovství zaslepilo oči a když si myslí, že byl Prey opravdu takový hit, tak ať si to myslí.

Každopádně, onen nový titul vyvíjený ve spolupráci Marc Ecko Enterprises a Human Head Studios, bude spadat do žánru „hra akční“ a nejde prý o žádnou budgetovku, ale hodně ambiciózní kousek, který by měl změnit zažitou představu o tom, jak má taková akční hra vypadat (bože můj už zase ty oslavné řeči). Marc Ecko je z celého projektu tak nadšený, že spolupráci s týmem Human Head Studios přirovnal k tomu, jakoby měl hrát hodně důležitý zápas v basketu a měl v týmu Michaela Jordana (důchodce v týmu rozhodně pomůže :).

Víc už snad není třeba dodávat. Snad jen, že s takovýmhle přístupem si chudák Ecko natluče i podruhé hubu, lidově řečeno. Jeho první krok do světa her, který měl podobu akční adventure Getting Up: Contents Under Pressure, sice nebyl špatný, ale sám Ecko od ní očekával příliš mnoho a když dostal málo, tak kolem sebe trousil jedovaté poznámky o hlouposti hráčů, demenci herních medií a tak dále.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama