zahrajte-si-gears-of-war-proti-tvurcum-z-epicu
Novinka Zahrajte si Gears of War proti tvůrcům z Epicu

Zahrajte si Gears of War proti tvůrcům z Epicu

sleepless.

sleepless.

20. 2. 2007 15:37
Reklama

Tvůrci z týmu Epic Games zvou všechny hráče Xbox 360 akce Gears of War z Evropy na malé virtuální dostaveníčko nazvané Developer Showdown, které se bude konat v sobotu 24. února od 18:00 do 21:00 našeho času (19:00 – 22:00 GMT).  Nepůjde samozřejmě o žádný odpolední, či spíše večerní čajík, ale o pořádně ostrý střet hráčů se svými vývojářskými protějšky z Epic Games. Kromě hraní se bude skrze voice chat i klábosit, takže je zde šance dozvědět se při ostré palbě i pár zajímavostí z průběhu vývoje GoW.

Za Epic Games se budou celé akce účastnit následující vývojáři Cliffy B (hlavní designér GoW), Mark Rein (víceprezident Epic Games), Pete Hayes (grafik), Rob McLaughlin (programátor), Joe Graf (programátor), Ray Davis (hlavní designér), Rod Fergusson (producent), Lee Perry (hlavní level designér), Jim Brown (level designér), Dave Nash (level designér) a další lidé z Epicu.

Bojovat se bude na mapách Old Bones a Raven Down, které jsou zdarma ke stažení na Xbox Live Marketplace. Obě dvě musí mít zájemci o účast na celé akci stažené předem, což však fandům GoW snad ani není třeba připomínat. Připomenout jim však musíme, že si musí do svého friends listu přidat následující Gamertagy, jež patří výše uvedeným vývojářům.

Mark Rein - EPICEMEAMR
Cliff Bleszinski - EPICEMEACB
Rod Fergusson - EPICEMEARF
Lee Perry - EPICEMEALP
Jim Brown - EPICEMEAJB
Dave Nash - EPICEMEADN
Ray Davis - EPICEMEARD
Joe Graf - EPICEMEAJG
Rob McLaughlin - EPICEMEARM
Pete Hayes - EPICEMEAPH
Několik dalších zaměstnanců Epic Games - EPICEMEA01, EPICEMEA02, EPICEMEA03, EPICEMEA04, EPICEMEA05

Jakmile všechny výše uvedené podmínky splníte, tak už se jen stačí zalogovat na Xbox Live, omrknout, zdali jste obdrželi pozvánku k účasti na Developer Showdon a pokud ano, tak nezbude, než si vykasat rukávy a hurá do boje...a pokecu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama