halo-3-beta-f-a-q-je-online
Novinka Halo 3 beta F.A.Q. je online

Halo 3 beta F.A.Q. je online

sleepless.

sleepless.

19. 2. 2007 07:58
Reklama

Všechno (tedy skoro!), co jste kdy chtěli vědět o plánovaném Halo 3 betatestu, se dozvíte, když kliknete na tento odkaz a prostudujete si Halo 3 beta F.A.Q. na homepage týmu Bungie. Informace obsažené v dokumentu jsou pravda trošku obecné a kdyby vám na ně někdo odpovídal tváří v tvář, tak ho asi praštíte za to, jak je nekonkrétní a tančí kolem vás s odpověďmi, jako indiánská babička. Pořád je to však lepší než nic. Za pozornost stojí hlavně zmínky o tom, jak funguje pozvánka do betatestu dodávaná spolu s 3D akcí Crackdown, kolik bude v betě hráčů, jak dlouho bude beta trvat a kolik bude mít fází. No a jelikož jsme v dobrém rozmaru, tak zde těch pár drobností přetlumočíme.

Takže co se pozvánky do Halo 3 bety v Crackdown týče, tak všichni ti, co se k ní dostali jiným způsobem, než koupí Crackdown, mají smůlu. Jakmile totiž Halo 3 beta začne, tak se šťastlivci s pozvánkou budou muset mrknout do Downloads menu v Cackdown, aby si právě odsud betu stáhli a následně i spustili. Jinak to nejde. Pozvánka samotná je tedy bez Crackdown na nic. Je však třeba připomenout, že k hraní Halo 3 bety je třeba ještě Xbox 360 s HDD a placený GOLD Xbox Live account.

Pokračujeme dále. Beta začne v zatím neznámém termínu, přičemž v současné době tvůrci pracují na tom, aby byl všechen do bety nacpaný obsah co nejvíce vyladěný a kvalitní. Ostatně, jak poznamenal generální manažer Microsoft Game Studios v rozhovoru pro MTV, tak Halo 3 beta není žádné obyčejné demo, či zabugovaná zkušební verze. Účastníci prý od hraní Halo 3 bety mohou očekávat robustní zážitek, poněvadž jde o mocný marketingový nástroj, jak lidí přilákat/přinutit ke koupi hry samotné až někdy letos vyjde.

Vraťme se však ještě k samotné betě. Ta bude trvat po omezenou dobu, kterou však zatím F.A.Q. nespecifikuje. Jisté je pouze to, že beta nebude rozdělena na fáze. Půjde o jednu velkou akci, které se budou účastnit hráči jak z první a druhé fáze bety, tak všichni ti, co byli vybráni v průběhu dvoukolového náboru do fáze třetí. účastníci bety nebudou muset podepisovat NDA, ale jenom jakousi dohodu. To znamená, že v době konání bety se vyrojí spousta screenshotů a videí neoficiálního původu. Bety se prý zúčastní až několik tisíc hráčů, které čeká nejedno překvapení (odhalení funkce tlačítka X a tak dále). Toť to nejdůležitější z Halo 3 beta F.A.Q. Koho zajímá opravdu všechno, tak toho znovu odkazujeme na tento dokument.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama