odmeny-za-achievementy-v-x360-hrach-oficialne
Novinka Odměny za achievementy v X360 hrách - oficiálně

Odměny za achievementy v X360 hrách - oficiálně

sleepless.

sleepless.

7. 2. 2007 10:00 1
Reklama

Přesně před týdnem se objevily první zvěsti o tom, že společnost Microsoft připravuje plán, v jehož rámci bude hráče odměňovat za vyzobávání achievementů v Xbox 360 hrách a z toho plynoucího kumulování Gamerscore. No a nyní už to není spekulace, ale skutečnost. Společnost Microsoft chystá, zatím pouze pro hráče v sev. Americe, první ze série speciálních  - časově omezených - akcí, v jejichž rámci budou účastníci moci vyhrát naprosto hloupé, ale i docela zajímavé ceny.

První akce se nazývá Old Spice Experience Challenge, je určena pro hráče starší 13 let a bude se konat do 12. února do 12. dubna. Hráči, kteří se na zatím nefunkční stránce zaregistrují, budou během těch 60 dní moci vyhrát ceny v celkové hodnotě půl milionu dolarů. Cílem každého účastníka je zvýšit své Gamerscore během oněch 2 měsíců o 1500 bodů. To je vše. Nic víc se po účastnících chtít nebude. Počet cen je však omezený, takže ti co o některou z nich mají zájem, by si měli pospíšit. Taky už na ně nemusí ve výsledku žádná zbýt.

Ceny se přitom budou rozdělovat ve třech různých úrovních, do nichž budou hráč přiřazeni podle výše Gamerscore, s nímž se do soutěže přihlásí. Ti, co do soutěže vstoupí s nejvyšším Gamerscore, budou po nasbírání dalších 1500 bodů odměněni nejhodnotnějšími cenami. Ti, co se do soutěže přihlásí s nejnižším Gamerscore, budou naopak odměněni cenami nejméně hodnotnými.

1. úroveň – do ní jsou řazeni hráči, kteří do soutěže vstoupí s Gamerscore menším než 5000. Na ně čekají následující ceny – speciální Xbox 360 dashboard téma, XBLA titul Contra, speciální gamer picture.

2. úroveň – do ní jsou řazeni hráči, kteří do soutěže vstoupí s Gamerscore mezi 5000 a 9999. Na ně čekají následující ceny – speciální Xbox 360 dashboard téma, XBLA titul Contra, speciální gamer picture, 100 MS bodů, soutěžní tričko.

3. úroveň – do ní jsou řazeni hráči, kteří do soutěže vstoupí s Gamerscore mezi 5000 a 9999. Na ně čekají následující ceny – speciální Xbox 360 dashboard téma, XBLA titul Contra, speciální gamer picture, 100 MS bodů, soutěžní tričko, kopie povedené párty hry Fuzion Frenzy 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama