project-gotham-racing-4-pry-prekvapi
Novinka Project Gotham Racing 4 prý překvapí

Project Gotham Racing 4 prý překvapí

sleepless.

sleepless.

5. 2. 2007 17:25
Reklama

Skoro po roce se na homepage týmu Bizarre Creations objevil další Studio update, který obsahuje docela solidní množství informací, jež by mohly spoustu z vás zajímat. Týkají se hlavně toho, co tvůrci z Bizarre Creations dělají nyní a co dělali v uplynulých měsících, kdy se rozhodně nenudili. Bizarre Creations v současnosti chystají mobilní verze svých hitů Geometry Wars a Project Gotham Racing, připravují pro EA Pogo Xbox Live Arcade titul Boom Boom Rocket a samozřejmě pracují i na dvou nejsledovanějších projektech – Project Gotham Racing 4 a The Club.

Vývoj PGR4 prý pokračuje podle plánu a interní tým, který byl vývoje hry pověřen, pomalu nabírá plnou rychlost. Konkrétní informace o PGR4 se prý hráči dozví až nastane ten pravý čas. Prozatím se musí spokojit s tím, že čtvrtý díl přinese několik změn a novinek, jež možná skalní fandy hodně překvapí.

Update se samozřejmě věnuje i akčnímu titulu The Club, kterou tvůrci z Bizarre Creations vyvíjí pro společnost Sega. Vývoj této hry pokračuje údajně bez problémů, takže už v této fázi mají tvůrci co ukazovat. Může za to hlavně přístup, v jehož rámci se nejdříve řešila hratelnost a až poté grafika, na jejíž vypilování bude čas nyní – v závěrečné fázi vývoje.

Bizarre Creations jsou si vědomi, že zatím The Club drželi pod pokličkou, takže konkrétních informací a screenshotů je k dispozici jenom pomálu. Změnit by se to však mělo co nevidět. Došlo už prý na první interview pro tištěná média a v horizontu několika týdnů začnou nové informace proudit i do online médií, na což jsme sami docela zvědaví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama