odmeny-za-achievementy-v-xbox-360-hrach
Novinka Odměny za achievementy v Xbox 360 hrách?

Odměny za achievementy v Xbox 360 hrách?

sleepless.

sleepless.

30. 1. 2007 09:42
Reklama

Sbírání achievementů v Xbox 360 hrách je leckdy dosti obtížná věc, kvůli níž opravdu zapálení hráči stráví s hrou tolik času, že by mezitím vystudovali vysokou. Faktem ovšem je, že jsou achievementy hodně populární, byť je hráči sbírají jen kvůli tomu aby buď za své peníze ze hry vydojili úplně všechno bez ohledu na zábavnost takové činnosti, aby měli u svého profilu pěkně velké číslo, aby z toho měli dobrý pocit, nebo kvůli tomu, aby se pak mohli se svým počinem chlubit v oficiálních žebříčcích před ostatními hráči. Na druhé straně jsou však hráči, kteří podobnou motivaci nemají a při hraní jakékoli Xbox 360 hry na achievementy nehledí. Možná by se však jejich přístup k tomuto prvku změnil, kdyby za dosažení vybraných achievementů něco dostali. Jinak řečeno, kdyby mohli hraním Xbox 360 her a sbíráním achievementů něco získat.

Program, v jehož rámci by byly za achievementy rozdávány ceny, zatím neexistuje, ale pokud máme věřit informaci z komunitní sajty Unscripted 360, tak jej společnost Microsoft v tajnosti připravuje. Xbox Ambassador  - VIP hráč (Microsoftem vybraní hráči - zástupci komunity) Daylon Furlough, vystupující pod nickem DeaconBlade 360, se prý k této informaci dostal během setkání se svými kolegy s Microsoftu, kde se mu do ruky zcela náhodou dostal roztržený dokument. No a právě na něm byly informace o programu, v jehož rámci budou hráči odměňováni za achievementy, popsán.

Roztržený dokument, který se čistě náhodou dostal do rukou jednoho z Xbox Ambassadorů, to zní setsakra podezřele. Nemyslíme tím nedůvěryhodně, ale jakoby z toho přímo čpěl záměr ze strany společnosti Microsoft, která jinak na venek hraje mrtvého brouka tvrdí své obvyklé – „k téhle spekulaci nemáme co říct“ a „pořád však přemýšlíme o způsobech, jak odměnit naše loajální uživatele a zákazníky“.

Každopádně, základem onoho programu odměn za achievementy má být spolupráce Microsoftu se sponzory. K tomu, aby mohl hráč dostávat za dosažené achievementy odměny, postačí jedna speciální registrace, která by měla být bezplatná. Pro současné achievements huntery by se tedy nemělo změnit skoro nic – jen budou za své důkladné hraní odměňováni – ale jen možná samozřejmě. Jakkoli totiž zní výše uvedené informace logicky a celkově důvěryhodně, tak jsou to pořád jen spekulace až do chvíle, dokud je nepotvrdí společnost Microsoft.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama