forza-motorsport-2-termin-vydani-a-seznam-trati
Novinka Forza Motorsport 2 - termín vydání a seznam tratí

Forza Motorsport 2 - termín vydání a seznam tratí

sleepless.

sleepless.

27. 1. 2007 08:33
Reklama

Fanoušci závodní simulace Forza Motorsport čekali na nějaké pořádně informace o novém termínu vydání druhého dílu Forza Motorsport 2 od listopadu minulého roku, kdy vyšlo najevo, že v původně stanoveném termínu – vánoce 2006 – hra prostě nevyjde. No a nyní se této informace konečně dočkali. V posledním pravidelném Pitpass Report updatu na homepage Forza Motorsport 2 konečně community manager Che Chou osvětlil, jak to vlastně s plány ohledně vydání hry je.

Na severoamerickém trhu by se měla Forza 2 objevit v první polovině května. To znamená, že k nám do Evropy by hra mohla dorazit buď ve stejném termínu, nebo o chvilku později. Pokud půjde všechno podle plánu, tak by měla být finální verze hry poslána k certifikaci v polovině dubna a pokud Q&A MSG tým nenajde při finálním testování žádné závažné chyby, tak bude hra obratem oficiálně prohlášena za hotovou - GOLD - a vyjde možná už první týden v květnu.

No a jako návdavek k informaci o termínu vydání byl v posledním updatu zveřejněn i finální seznam všech 12 tratí, které budou ve hře k dispozici a z jejichž částí budou poskládány různá závodní klání. Tady je:

Mugello Autodromo Internazionale, Suzuka Circuit, Sebring International Raceway, Mazda Raceway Laguna Seca, Tsukuba Circuit, Road Atlanta, Silverstone Circuit, Nürburgring, Nordschleife, Maple Valley Raceway, Sunset Peninsula Infield, New York Circuit, Test Track.

K tratím je třeba dodat, že ty co jsou vytvořeny dle reálných předloh, jim budou odpovídat do posledního detailu. V Suzuce jsou tak například k dispozici všechny tři varianty tratě. Za zmínku stojí i fakt, že pro vývojáře vlastně vydáním hry nic neskončí, protože budou dále pracovat na nových tratích a vozech, které pak budou vydávány/prodávány jako nový na Xbox Live Marketplace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama