boom-boom-rocket-prvni-xbla-hra-od-ea
Novinka Boom Boom Rocket - první XBLA hra od EA

Boom Boom Rocket - první XBLA hra od EA

sleepless.

sleepless.

17. 1. 2007 15:54
Reklama

Společnost Electronic Art se v rámci služby Xbox Live dlouho presentovala jako „ten co hráčům prodává cheaty a obsah ve hře obsažený, ale uzamčený“. S tím je však konec - částečně. Už za několik týdnů, či spíše měsíců se bude EA v rámci XBL honosit nejenom výše uvedeným (a nepříliš lichotivým) titulem, ale i označením „společnost, která vydala Xbox Live Arcade titul“.

Právě dnes byla oficiálně představena první XBLA hra od EA, která nese název Boom Boom Rocket a pokud tomu správně rozumíme, tak jde o hudebně-rytmický titul. Úkolem hráče bude během cesty nočním městem odpalovat ohňostrojové rakety. Ty však nelze odpalovat náhodně, ale s co nejlepším načasováním tak, aby přesně sedly na zrovna hrající hudbu. Hra nabízí tři obtížnostní stupně a 10 speciálně pro hru složených songů, za něž je odpovědný Ian Livingstone.

Podpora multiplayeru v Boom Boom Rocket je omezena na soupeření na jedné konzoli. Pro online maniaky je tu alespoň možnost uploadu výsledku do globálního žebříčku. S konceptem Boom Boom Rocket přišel tým EA’s Pogo,com (casual a mobilní hry), ale samotný vývoj obstarali tvůrci z Bizarre Creations (Project Gotham Racing série, Geometry Wars: Retro Evolved pro XBLA). Hra by měla na XBLA vyjít během letošního jara, přičemž přesný termín se zájemci dozví až těsně před samotným vydáním.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama