definitivni-termin-vydani-battlestations-midway
Novinka Definitivní termín vydání Battlestations: Midway

Definitivní termín vydání Battlestations: Midway

sleepless.

sleepless.

15. 1. 2007 16:09
Reklama

Společnost Eidos se dnes svěřila s definitivním termínem vydání PC a Xbox 360 verzí válečné 3D akce Battlestations: Midway, která se po mnoha peripetiích (padala dokonce obvinění o krádeži zdrojového kódu a tak podobně) objeví na pultech evropských obchodů 9. února. Vývoj Battlestations: Midway provázela celá řada požití a v jednu chvíli to zcela vážně vypadalo, že hra nikdy nevyjde. Naštěstí se vše podařilo vyřešit, byť za cenu zrušení Xbox a PS2 verzí. Tak už to však chodí.

Battlestations: Midway nabídne jak dramatickou singleplayer kampaň, tak adrenalinový multiplayer v několika módech. V obou dvou částech čeká na hráče boj v řadě ovladatelných bojových prostředků, s nimiž se zapojí do bitev v atraktivně zpracovaných a hlavně hodně rozlehlých lokacích. Mezi jednotlivými bojovými prostředky se navíc hráč může libovolně přepínat, což mu umožní zachránit vlastním přičiněním i tu nejzapeklitější situaci. Chybět samozřejmě nebude ani část taktická, kdy ovládání lodí, ponorek i letounů přenechá hráč AI a bude se věnovat udílení rozkazů na koho útočit, jak útočit a podobně. PC verze hry nabídne možnost vést bitvy jak po internetu, tak přes LAN.

V případě Xbox 360 verze se budou multiplayer boje odehrávat skrze Xbox Live, kde na hráče čeká kromě jiného i lákavá možnost kooperace. Hlavním hrdinou příběhové singleplayer kampaně bude čerstvý rekrut Henry Walker, jehož první akcí bude účast v bitvě o Pearl Harbor v roce 1942. Ta odstartuje dramatickou kampaň, která se postupně přesune do Pacifiku, kde hráči nabídne možnost zúčastnit se řady podle skutečnosti vytvořených i fiktivních bitev, jež do značné míry ovlivnily vývoj 2. světové války.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama