dve-nove-mp-mapy-pro-gears-of-war-info
Novinka Dvě nové MP mapy pro Gears of War - info

Dvě nové MP mapy pro Gears of War - info

sleepless.

sleepless.

8. 1. 2007 08:29
Reklama

V průběhu prosince se majitelé Xbox 360 akce Gears of War postupně dozvěděli, že se nového obsahu dočkají co nevidět a navíc jim bude nabídnut zcela zdarma, protože jinak to v Epic Games, podle prezidenta Mika Cappse, prostě neumí. Obě výše uvedené informace se nyní potvrdily, když vyšlo najevo, že onen nový obsah bude majitelům GoW na Xbox Live k dispozici už od  čtvrtka 11. ledna.

Konkrétně půjde o dvě zbrusu nové multiplayer mapy nazvané Raven Down a Old Bones, jejichž produkci sponzoruje Discovery Channel, respektive jeho nová show Future Weapons. Discovery Channel bude navíc v rámci speciální soutěže rozdávat 2 miliony MS bodů. Zatím není jasné o jakou soutěž půjde, ale prý se to včas dozvíme na stránce www.readyaimfire.com. Ta je však prozatím nedostupná, protože se na ní pravidla soutěže objeví až za těsně před jejím započetím okolo 14. ledna.

Ukázky ze dvou nových MP map jsou pod textem a jejich popis následuje nyní. Raven Down je mapa situovaná přímo do centra města, kam během velké bitvy s Locust Horde havarovala helikoptéra Raven. Hráč se na místo nehody přesouvá spolu s Delta týmem, aby se pokusil najít přeživší, potažmo zlikvidoval všechny nepřátele. Ve snaze vymazat jakékoli zmínky o historii lidstva, se Locust Horde pokusili postupně zničit muzeum v hlavním městě Sery. Hráč jim v tom musí na nové MP mapě Old Bones stůj co stůj zabránit, aby tím zachoval důkazy o lidské existenci i pro další generace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama