dalsi-dve-cesty-vedouci-k-ucasti-v-halo-3-mp-bete
Novinka Další dvě cesty vedoucí k účasti v Halo 3 MP betě

Další dvě cesty vedoucí k účasti v Halo 3 MP betě

sleepless.

sleepless.

4. 1. 2007 07:55
Reklama

Způsobů, jakými si lze zajistit účast v připravovaném Halo 3 multiplayer betatestu, který se bude konat letos na jaře, nám utěšeně přibývá. První kolo výběru účastníků probělelo už v prosinci, kdy se stačilo zaregistrovat a přihlásit k účasti na oficiální Halo 3 homepage. Z těch co to udělali už bylo pár šťastlivců vybráno a všichni o tom budou zpraveni v průběhu ledna. Ti, na které se nedostalo, nebo zájemci úplně noví, se budou o účast v betě moci pokoušet dvěma novými způsoby.

Tím prvním, o němž jsme už informovali, je zakoupení právě dokončované 3D akce Crackdown. Některé speciálně označené kopie hry totiž budou obsahovat pozvánku do Halo 3 MP betatestu. Hráčům, kteří si tuto speciálně označenou kopii Crackdown koupí pak nezbude, než v pravý čas vložit disk s hrou do mechaniky Xbox 360 a stáhnout si z Xbox Live Halo 3 betu. DVD s Crackdown totiž bude v tomto speciálním případě plnit funkci přístupového klíče.

Druhým novým způsobem, jak se dostat do Halo 3 MP betatestu, je participace v programu nazvaném Rule of Three. Jeho princip je jednoduchý a vyžaduje po hráčích jennom to, aby počínaje 1. únorem 2007 odehrávali alespoň 3 hodiny Halo 3 multiplayeru přes Xbox Live a pak se co nejdříve zaregistrovali na oficiální homepage Halo 3. Přístupem do betatestu bude odměněno jen 13 333 prvních zaregistrovaných hráčů.

Oba dva nové způsoby jsou v této chvíli platné pouze pro severní Ameriku. Hráči z Evropy a jiných částí světa však nemusí zoufat. Rule of Three program se bude podle všeho konat ve všech hlavních světových teritoriích, jen s trošku menším zpožděním. Jak velké zpoždění to bude a kdy se Rule of Three program rozběhne například v Evropě, to se prý evropští hráči dozví v následujících týdnech na Homepage Halo 3. Otázkou zůstává, zdali se budou speciálně označené kopie Crackdown, obsahující pozvánku do Halo 3 MP bety, prodávat i v Evropě, či Austrálii. Zatím to má MS v plánu pouze ve Spojených státech, tak uvidíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama