dalsi-xbox-360-comtatibility-update-na-dosah-ruky
Novinka Další Xbox 360 comtatibility update na dosah ruky?

Další Xbox 360 comtatibility update na dosah ruky?

sleepless.

sleepless.

13. 12. 2006 08:49 1
Reklama

Jen na malou chvíli se včera rozšířil počet zpětně kompatibilních Xbox titulů, které už lze konečně hrát i na Xboxu 360, o dalších 28 kousků. Okamžik poté, co byl seznam kompatibilních Xbox her rozšířen, bylo vše navráceno do původní podoby. Někdo v Microsoftu prostě jednal rychleji než myslel, nebo došlo k nedorozumění. Hráčům však i ta malá chvilka stačila k tomu, aby si nově kompatibilních Xbox titulů všimli a jejich seznam pak roznesli po celém internetu. Společnost Microsoft se k celé věci oficiálně nevyjádřila, ale to od ní stejně nikdo nečekal a vlastně to ani nikoho moc nezajímá.

V této chvíli je totiž hlavní starostí hráčů, kdy bude další compatibility update oficiálně uvolněn. Kromě jiných totiž pro hraní na Xboxu 360 zpřístupňuje hned několik nových, ale hlavně řadu kultovních Xbox, či multiplatformových titulů. Za všechny lze v obou kategoriích jmenovatt například Psychonauts, Rainbow Six: Lockdown, I-Ninja, Splinter Cell: Double Agent, Fahrenheit a Shenmue II. Několik toužebně očekávaných her sice v updatu chybí (RalliSport Challenge 2 – prosím!), ale ty se snad internímu týmu, který na updatech pracuje, podaří pro hraní na Xboxu 360 zpřístupnit. Níže uvedený seznam 28 Xbox titulů nemusí být samozřejmě finální a až k vydání dalšího compatibility update dojde, tak bude možná nabízet daleko více her, za což bychom se rozhodně nezlobili.

Buffy the Vampire Slayer, Dead Or Alive Ultimate, Destroy All Humans!, Dynasty Warriors 4/Shin Sangokumuso 3, Evil Dead: A Fistful of Boomstick, Fahrenheit (Indigo Prophecy), Family Guy, Far Cry: Instincts, Incredibles, I-Ninja, Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude, Mortal Kombat: Armageddon, MotoGP, Open Season, Pariah, Psychonauts, Rainbow Six: Lockdown, Rapala Pro Fishing, Scarface, Shark Tale, Shenmue II, Splinter Cell: Double Agent, The SpongeBob SquarePants Movie, Ultimate Spider-Man, Wakeboarding Unleashed: Featuring Sean Murray, Whacked!, Winback 2: Project Poseidon, Xiaolin Showdown.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama