prvni-gears-of-war-update-jeste-letos
Novinka První Gears of War update ještě letos?

První Gears of War update ještě letos?

sleepless.

sleepless.

8. 12. 2006 14:31
Reklama

Všichni majitelé Xboxu 360, kteří s napětím čekali na 3D akci Gears of War od Epicu, už si ji pravděpodobně koupili, několikrát zahráli a většina z nich se pak vrhla na multiplayer, který v současné době kraluje a Xbox Live. Pro tvůrce z Epicu to však neznamená, že by na Gears of War zapomněli a vrhli se po hlavě do vývoje druhého dílu, který se dříve, či později určitě objeví. Na pokračování se pracuje, to je bez debaty. Stejně tak se však pracuje i na opravách a vylepšeních pro původní hru. Pokud zasáhne paní štěstěna, tak se majitelé hry dočkají prvního updatu ještě před vánoci.

Záleží však na tom, jak rychle stihnou vývojáři z Epicu první update připravit k certifikaci, o níž se stará speciální divize Microsoftu. Její zaměstnanci si prý dovolenou před koncem roku vybírají docela brzy. Jinak řečeno, vydání prvního updatu ještě před vánoci je prý závod s časem. Každopádně by první update měl odstranit bug s deformací obrazu při hraní na VGA monitorech nepodporujících širokoúhlé zobrazení a měl by přinést rozšíření versus módu. Oprav a úprav bude zcela určitě daleko víc, ale informace o nich zatím nechtějí tvůrci prozrazovat, protože feature list prvního updatu zatím nebyl uzavřen.

Cliff Bleszinski a Mark Rein se v tomto rozhovoru vyjádřili i ke spekulacím o možnosti vydání PC verze Gears of War. V tomto ohledu prý zatím tvůrci nemají co by oznámili. Celou dobu prý tvrdili a tvrdí, že někdy v budoucnu by se hra na PC mohla objevit a ne, že se určitě objeví. Prozatím si hra udržuje statut Xbox 360 exkluzivního titulu. Co se pokračování GoW týče, tak se prý mají hráči zeptat vývojářů až za rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama