gears-of-war-trilogie
Novinka Gears of War trilogie?

Gears of War trilogie?

sleepless.

sleepless.

22. 11. 2006 08:50
Reklama

Hype, který už pár měsíců obestíral Xbox 360 akci Gears of War, se někde projevit musel. Naštěstí pro Microsoft a Epic Games se projevil na prodejích hry, které se v celosvětovém měřítku stihly přehoupnout přes milionovou laťku. Z GoW se tak stal nejrychleji prodávaný Xbox 360 titul. To se logicky odrazilo i na faktu, že jde o nejhranější titul na Xbox Live, což je oblast, kde až doposud kralovala Xbox FPS Halo 2.

Dá se přitom předpokládat, že GoW z Xbox Live trůnu ještě dlouho žádná jiná hra nesmete, snad až Halo 3, nebo Gears of War 2 a Gears of War 3. Jistě, ani jeden ze dvou posledně jmenovaných titulů formálně neexistuje, ale šance na to že vyjdou, se po úspěchu prvního dílu zvýšily o 100 procent. V rozhovoru pro GameDaily to navíc částečně potvrdil víceprezident marketingu spol. Microsoft Jeff Bell, když komentoval jeden z GoW reklamních spotů, které se v TV objevily ještě před vydáním hry samotné.

Bell řekl, že cílem té reklamy bylo ukázat Marcuse Fenixe jako hrdinu Gears of War trilogie. Že by se Bell přeřekl? Horko těžko. Společnost Microsoft sice žádnou GoW trilogii nepotvrdila a zcela určitě se k tomu v následujících měsících nechystá. Z výše probraných důvodů však není důvod pochybovat o tom, že se během následujících několika let další dva Gears of War tituly objeví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama