verejny-halo-3-mp-betatest-bude-uz-na-jare
Novinka Veřejný Halo 3 MP betatest bude už na jaře

Veřejný Halo 3 MP betatest bude už na jaře

sleepless.

sleepless.

15. 11. 2006 15:58
Reklama

Pro spoustu smrtelníků je dnešek naprosto obyčejným listopadovým dnem. Pro fanoušky série Halo je však dnešek dnem spaciálním. Právě dnes totiž uplynulo 5 let od vydání FPS Halo, což je podle Microsoftu a tvůrců z týmu Bungie třeba oslavit. Vývojáři z Bungie tak dostáli svému slovu, když ve svém updatu na tento týden nějaké oznámení přislíbili. Dokonce tehdy říkali něco o velmi důležitém oznámení. Jak moc je však ve skutečnosti důležité, to musí posoudit každý sám a záleží to hlavně na tom, jaký má vztah k sérii Halo.

Dnešní oficiální oznámení se týká hlavně (ale ne výlučně) plánovaného veřejného betatestu FPS Halo 3, který se prý bude konat někdy v průběhu jara příštího roku. Žádné další podrobnosti o tom, jak bude vyřešena organizace betatestu, zatím nejsou k dispozici. Stejně tak není jasné, kolik map bude beta obsahovat, jaké to budou mapy, které zbraně tvůrci do bety uvolní a hlavně, jaké budou k dispozici módy. To všechno se však určitě v pravý čas dozvíme. Nesmíme zapomenout na fakt, že se bude betatest konat až za 4-5 měsíců. Jisté je to, že tvůrci z týmu Bungie hodlají ohlasům účastníků betatestu naslouchat, aby je pak mohli použít k vyladění hry samotné.

Čekání na hru, respektive na betatest, si budou fandové moci zpříjemnit sledováním minutového Halo 3 traileru, který bude 4. prosince k vidění na TV obrazovkách v severní Americe (hráči v Evropě jej budou moci ve stejný den sledovat na Xbox.com ve streamované podobě), 15. prosince se objeví na britském kanále Channel 4 a pak bude všem zájemcům k dispozici v HD podobě na Xbox Live. No a nakonec je tu potěšující zpráva pro hráče FPS Halo 2, kteří se na jaře příštího roku dočkají vydání blíže nespecifikovaného množství nových multiplayer map. Dá se přitom čekat, že alespoň některé z nich pak budou k dispozici i v právě vyvíjené PC verzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama