stripky-informaci-o-call-of-duty-4
Novinka Střípky informací o Call of Duty 4

Střípky informací o Call of Duty 4

sleepless.

sleepless.

14. 11. 2006 15:49 12
Reklama

Není snad třeba připomínat, že se právě vydané válečné akce Call of Duty 3 majitelé PC nedočkají. Jde pouze o konzolovo-handheldovou záležitost, jejíž vývoj měli (až na PSP verzi) na starosti tvůrci z týmu Treyarch. Jak už jsme však mnohokrát upozorňovali, hlavně na našich fórech, tak tvůrci z týmu Infinity Wars, bez nichž by žádná Call of Duty série nebyla, už v současnosti připravují čtvrtý Call of Duty titul, který bude k dispozici nejenom na konzolích, ale i na PC. Dokonce už v květnu tohoto roku jsme přinesli informaci o tom, že se bude čtvrtý CoD titul odehrávat v současnosti a s 2. světovou válkou tak nebude mít nic společného.

Nyní se o CoD4 začalo hovořit znovu a může za to informace z webu Amped.Igo, která pochází, z údajně důvěryhodného, zdroje blízkého tvůrčímu týmu Infinity Ward. Call of Duty 4 se podle nového infa bude skutečně odehrávat v současnosti. Zatím není jasné, kde se bude válčit a kdo bude válčit proti komu. To se však zcela určitě časem dozvíme. Daleko zajímavější jsou útržky informací týkající se zpracování CoD4. Zatímco většina současných FPS titulů nabízí pro oblast hlavy 2 zásahové body, tak v CoD4 to bude 16 zásahových bodů.

Údajně bude nepříteli možné odstřelit ucho, nebo výstřelem na kraj roztočit helmu nepříteli na hlavě, či ji rovnou odstřelit. Podobně detailní by však měl být i zbytek hry včetně multiplayeru, na němž si dávají tvůrci z IE pořádně záležet. Počítá se prý s podporou až 54 hráčů v řadě nových i klasických herních módů. To však není žádné překvapení, když vezmeme v úvahu, že CoD hry patřily v multiplayeru vždy k těm nejoblíbenějším. Nic víc se zatím na veřejnost nedostalo, což se samozřejmě v průběhu následujících měsíců změní. Zatím však musíme čekat a čekat a čekat, než společnost Activision nový CoD titul oficiálně představí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama