halo-slavi-narozeniny-velke-prekvapko-na-obzoru
Novinka Halo slaví narozeniny - velké překvápko na obzoru

Halo slaví narozeniny - velké překvápko na obzoru

sleepless.

sleepless.

13. 11. 2006 10:27
Reklama

Pravidelné týdenní updaty tvůrců z týmu Bungie bývají čas od času zdrojem zajímavých informací, či alespoň upozornění na chystané zveřejnění zajímavých informací. Vždy se však jedná o zábavné čtení, které by si neměli nechat ujít ani ti co nemohou Halo sérii přijít na jméno. Krásným příkladem výše uvedeného je poslední update, který se týká úprav Halo 2 multiplayeru, nabízí informace o pokroku ve vývoji Halo 3, informuje o velkém úspěchu další Halo novely Ghost of Onyx a připravuje všechny fanoušky na 5. narozeniny původního Halo titulu, který se na trh dostal v listopadu 2001 společně s konzolí Xbox. U příležitosti tohoto výročí se prý bude hodně vzpomínat a dojde na rekapitulaci všech událostí, k nimž v rámci prvních dvou Halo 2 titulů došlo. V prvé řadě však máme čekat několik velkých překvapení a možná i nějaké to oznámení – podle všeho také velké. To jsme zvědaví co to bude.

Vraťme se však ještě na chvilku k dalšímu obsahu výše zmíněného updatu, v němž tvůrci vyzývají všechny holky, ženy i dívky, aby jim daly vědět, zda-li si přejí mít ve hře ženský hlas. Platí to samozřejmě pouze pro multiplayer. Tvůrci to myslí zcela vážně a neplánují do hry přidání žádného slabého hlásku, ale silného ženského hlasu, který dokáže vyprodukovat pořádný smrtelný/vítězný výkřik. Nabádají proto všechny osoby ženského pohlaví, co rády hrají Halo tituly, aby jim daly vědět co si o tom myslí. Zda-li tomu tvůrci vůbec mají věnovat čas a energii, nebo mají ve hře nechat pouze hlasy mužské.

Poslední část updatu se týká plánovaných změn v rámci Halo 2 multiplayeru. Počet hráčů na Xbox Live sice pořád neklesá, ale tvůrci se přesto rozhodli trošku upravit počet playlistů, respektive herních módů. Některé z nich totiž nebudou moci přes vánoční svátky podporovat, tak je raději stáhnout už nyní a nasadí zpět až na začátku příštího roku. Co se pokroku ve vývoji Halo 3 týče, tak je v posledním Bungie updatu rozebíráno jenom zpracování vody. Programátoři v Bungie si pro zpracování vody vyvinuli zbrusu novou technologii, která sice nenabízí nic světoborného, ale umí zařídit to, aby voda vypadala nádherně, chovala se reálně a byla interaktivní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama