nasup-novych-informaci-o-halo-3
Novinka Nášup nových informací o Halo 3

Nášup nových informací o Halo 3

sleepless.

sleepless.

28. 10. 2006 10:20
Reklama

Vybrané herní magazíny z celého světa měly to štěstí, že jim tvůrci z Bungie předvedli s povolením Microsoftu multiplayer část chystané Xbox 360 FPS Halo 3. Jedním z těchto magazínů byl i švédský LEVEL, jehož scany se objevily na několika diskusních fórech včetně NeoGaf fora. Z informací, které byly ze švédského článku extrahovány, vyplynulo několik zajímavých skutečností a novinek. Halo 3 například nenabídne žádné boty. Žádný offline trénink na online multiplayer se tak konat nebude. Všechno bude na ostro. Tvůrci z Bungie se k tomuto kroku rozhodli proto, aby své síly nemuseli soustředit na vývoj AI botů, ale na tvorbu zbraní, levelů, dopravních prostředků a síťového kódu.

Co se nových zbraní týče, tak Halo 3 nabídne kromě jiných následující kousky:
Spiker – nová zbraň pro boj na blízko
Spartan Laser – zbraň určená k likvidaci dopravních a bojových prostředků
Nail Grenade – granát co se přichytí ke zdi a při výbuchu vystřeluje hřebíky
Ke zbraním se sluší připomenout, že bude mít hráč k dispozici jednu primární a sekundární, přičemž zbraň sekundární bude v každém momentě viditelná. Tlačítko X na gamepadu přitom nebude mít tradiční funkci nabíjení. Tu u každé zbraně zvlášť převezmou L1 a R1 tlačítka. K čemu bude X sloužit, to se zatím neví, ale spekuluje se o možnosti kradení zbraní.

Chybět v multiplayeru Halo 3 nebudou ani nové dopravní prostředky, k nimž patří Man Cannon a Mongoose ATV. Man Cannon je dělo, které hráče vystřelí kamkoli na mapě. Vystřelený hráč bude nechráněný před nepřátelskou střelbu, kterou bude naštěstí moci opětovat. Mongoose se měl objevit už v Halo 2, ale nějak to nevyšlo. Tentokrát se hráči tohoto vozu dočkají. Jde pouze o dopravní prostředek beze zbraní pro dva hráče, ale s docela solidní rychlostí.

V LEVELu došlo i k představení tzv. Halo 3 Legendary Edition. Jde o speciální edici s replikou helmy Master Chiefa a čtyřmi DVD disky. Na prvním bude hra a na druhém budou videointerview s tvůrci i dokumenty. Na třetím DVD budou Red vs Blue machinima epizody, všechny Halo, Halo 2 a Halo 3 trailery ve vysokém rozlišení a další materiál. Na čtvrtém disku budou ukázky z chystaného Halo filmu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama