forza-motorsport-2-nove-informace-a-screeny
Novinka Forza Motorsport 2 - nové informace a screeny

Forza Motorsport 2 - nové informace a screeny

sleepless.

sleepless.

5. 9. 2006 13:14
Reklama

Vynikající závodní simulace Forza Motorsport sice vyšla v době, kdy se už řada majitelů konzole Xbox držela s nakupováním nových her zpátky kvůli chystanému zahájení prodeje konzole Xbox 360, ale přesto si nevedla vůbec špatně. Komerční úspěch byl navíc podepřen skutečnou kvalitou, kterou ocenili nejenom maniaci vyžadující maximální možnou míru realismu, ale i hráči co mají raději trošku akčnější přístup. Těm vyšla Forza Motorsport vstříc v podobě celé řady nastavení, skrze něž se ze hry dala udělat skoro až arkáda, v níž stačí držet plyn a občas i brzdit. Na obě dvě skupiny hráčů, ale na vyznavače realistického závodění trochu víc, bude ostatně zaměřen i chystaný druhý díl pro Xbox 360, který jako Forza Motorsport 2 vyjde buď letos na podzim/v zimě, nebo až příští rok na jaře.

Forza Motorsport 2 bude v základu opět realistickou závodní simulací, která všem vyznavačům tohoto herního žánru nabídne vynikající audiovizuální zpracování při zachování 60 snímků za sekundu a k dispozici bude i podpora oficiálního Xbox 360 bezdrátového volantu. Realistická nátura hry se projeví nejenom v modelu řízení, ale i v modelu poškození a opotřebení, což platí o motoru, pneumatikách i karosérii. Poškození i opotřebení přitom bude mít vliv na chování vozidla v průběhu každého závodu. Jezdit se bude na více než 60 tratích, přičemž 13 z nich bude vytvořeno podle skutečných předloh. Chybět mezi nimi nebude Nürburgring, Silverstone, Tsukuba Road America, Sebrány, Mazda Raceway a další.

Hodně široká nebude jenom nabídka okruhů, ale i vozidel, kterých bude více než 300 od 50 předních světových výrobců včetně Ferrari, Porsche, General Motors, Lamborghini, Nissan a Volkswagen. Vozidla budou samozřejmě vytvořená podle skutečnosti, což platí o vzhledu i výkonu. Obojí bude možné modifikovat prostřednictvím široké nabídky všech možných součástek i barev. Nepůjde však jen o pouhé nakupování nových součástek. Hráči budou mít možnost jednotlivé součástky kombinovat a vytvářet tak unikátní vozidla, s nimiž se budou moci chlubit všem svým kamarádům i soupeřům díky novému Photo módu. Jako Xbox 360 nabídne titul Forza Motorsport 2 automaticky podporu online i offline multiplayeru v několika módech a k dispozici bude i podpora Forza Motorsport 2 TV.  Nové ukázky přímo ze hry jsou k vidění v naší galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama