spousta-noveho-obsahu-pro-kameo-na-obzoru
Novinka Spousta nového obsahu pro Kameo na obzoru

Spousta nového obsahu pro Kameo na obzoru

sleepless.

sleepless.

7. 8. 2006 13:57
Reklama

Tvůrci z týmu Rare se na homepage akční adventure Kameo: Elements of Power pochlubili s tím, že pro majitele tohoto docela povedeného Xbox 360 titulu připravují Kameo Power Pack! Zatím není jasné, kolik bude Power Pack! na Xbox Live Marketplace stát, ale už víme co nabídne a rozhodně toho nebude málo.  Konkrétně to budou tři nové módy Expert, Time Attack a Rune Battle.

V Expert módu bude k dispozici šest upravených map z původní hry, které budou hratelné v singlu i kooperaci a dají pořádně zabrat i těm největším Kameo veteránům. Naštěstí bude mít hráč v tomto módu po ruce všech 10 elementálních bojovníků v nových brněních.

Time Attack mód je čistě kooperativní, podporuje hru ve splitscreenu, system link i Xbox Live a jeho podstatou je neustálé pokořování časového limitu v boji proti trollům, mnoha a mnoha trollům.

Rune Battle mód je kooperativní mód naruby, kdy spolu hráči nespolupracují, ale naopak spolu soupeří o to, kdo se dokáže co nejrychleji prosekat skrze trolly a získat co nejvíce run. Právě v tomto módu bude k dispozici i jedna zbrusu nová zbraň. Další informace o Kameo Power Packu! Nabídne hned jak budou k dispozici.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama