predstaveni-halo-3-informace-a-video
Novinka Představení Halo 3 - informace a video

Představení Halo 3 - informace a video

sleepless.

sleepless.

9. 5. 2006 21:30
Reklama

Několik týdnů neustále se vršící spekulace ohledně možného představení FPS Halo 3 během E3 2006 se dnes smrskly v jednu oficiální informaci doprovázenou parádním Halo 3 trailerem, který je dlouhý dvě a půl minuty a s pomocí nádherných obrázků i emotivní hudby naznačuje, co na příznivce série Halo čeká ve třetím díle. Na videu je samozřejmě k vidění Master Chief, k němuž mohutným hlasem promlouvá jeho digitalizovaná spolubojovnice Cortana.  I know you, your past, your future.

Zároveň s tím Master Chief vystupuje do popředí a prohlíží si nebe nad sebou. Následuje střih, kdy Master Chief stojí nad masivním útesem a sleduje nad sebou Covenatské lodi, které míří k jakémusi obrovskému rozevírajícímu se kráteru v krajině, z něhož nakonec vyšlehne oslepující světlo. Následuje tma a slova Cortany. This is the Way the World Ends. Pak následuje tma, logo Bungie a nápis Finish the Fight 2007.

Krásné video je třeba doplnit informací, jež se objevila u Xbox Live verze Halo 3 traileru. Podle ní se Halo 3 odehrává v době, kdy je země pod absolutní nadvládou Covenantů, kteří objevili něco blíže nespecifikovaného - jedinečného pod Africkou pouští. To něco je poselství… Úplnou pravdu o osudech Master Chiefa se dozvíme v roce 2007, na kdy je vydání hry pro Xbox 360 naplánováno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama