oficialni-potvrzeni-tekken-6-pujde-o-ps3-launch-titul
Novinka Oficiální potvrzení Tekken 6, půjde o PS3 launch titul?

Oficiální potvrzení Tekken 6, půjde o PS3 launch titul?

sleepless.

sleepless.

27. 4. 2006 10:01
Reklama

Poslední číslo magazínu Famitsu přineslo jako obvykle hned několika docela zajímavých informací, přičemž jedna z nich se týkala dalšího dílu v sérii Tekken. Společnost Namco Bandai Games totiž oficiálně potvrdila, že v současné době připravuje Tekken 6 pro konzoli PlayStation 3 a bude jej v zatím blíže nespecifikované podobě presentovat na E3 2006. Možná i proto nejsou zatím k dispozici žádné konkrétní informace ani obrázky, nebo rendery.

S titulem Tekken 6 souvisí do jisté míry i znovu se objevyvší spekulace o PS3 launch titulech, které podle informace z British Gaming Blogu potvrdil zdroj blízký společnosti Sony. V listopadu letošního roku by měly být při zahájení prodeje konzole k dispozici tituly:

John Woo’s Stranglehold (Midway)
Tekken 6 (Namco Bandai Games)
Sonic the Hedgehog (Sega)
Resistance: Fall of Man (Sony)
Rainbow Six: Vegas (Ubisoft)
Lair (Sony)
Motorstorm (Sony)
Untold Legends: Dark Kingdom (SOE)

Zda-li jsou tyto informace alespoň zčásti pravdivé ukáže podle všeho už pre E3 2006 konference společnosti Sony. Přinejmenším v případě multiplatformových titulů Stranglehold a Rainbow Six: Vegas už bylo vydání na podzim tohoto roku oficiálně oznámeno. Není tedy nejmenší důvod nevěřit, že by nemohla být vedle PC a Xboxu 360 verzí k dispozici i v PS3 verze obou výše zmíněných her. Samozřejmě jen za předpokladu, že k launchi PS3 skutečně dojde letos na podzim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama