demo-a-boti-pro-xbox-360-fps-perfect-dark-zero
Novinka Demo a boti pro Xbox 360 FPS Perfect Dark Zero

Demo a boti pro Xbox 360 FPS Perfect Dark Zero

sleepless.

sleepless.

25. 4. 2006 09:34
Reklama

Majitelé konzole Xbox 360, kteří se o koupi her rozhodují až po zahrání dema, se už zřejmě vzdali naděje na to, že se někdy dočkají demoverze průměrné FPS Perfect Dark Zero. Vždyť od jejího vydání uplynulo už půl roku. Jenže společnost Microsoft se svého pravidla, že by mělo být hráčům k dispozici demo každé Xbox 360 hry, drží zuby nehty a bez ohledu na zpoždění nyní oznámila, že všem uživatelům Xbox Live bude demo PDZ velmi brzy plně k dispozici. A nepůjde jenom o demo. Společně s ním dojde i na vydání několika zdarma dostupných autoupdatů, přičemž jeden z nich do hry přidá celkem 8 nových botů pro multiplayer matche.

Co se dema týče, tak obsahuje celkem dvě mapy. Ta první se jmenuje The Outpost, pochází z plné verze hry a je hratelná buď v singlu, nebo v kooperaci s kamarádem ve splitscreenu, či přes Xbox Live. Druhá v demu obsažená mapa se jmenuje Plaza a jedná se o mapu zbrusu novou, která v plné verzi hry k dispozici není. Jde o multiplayer mapu určenou k provozování deathmatch zápasů.

Nových map bude majitelů PDZ do budoucna k dispozici více. MS chystá vydání celého balíčku map, který už ovšem na rozdíl od balíčku s boty zdarma nebude. No a když už jsme u těch botů, tak je třeba dodat, že jich update obsahuje celkem 8 a lze je podle chování rozdělit do čtyř tříd. Venge boti se soustředí na zabití posledního hráče, Judge boti jdou primárně po nejlepším hráči, Bully boti jdou po hráči s nejmenšími schopnostmi a pak jsou tu ještě DarkOps boti určení k použití v DarkOps módech. Demo ano updaty zatím nejsou podle všeho hráčům v EU k dispozici, zatímco v US už zřejmě ano. Změnit se to však může co nevidět, takže se rozhodně uživatelům Xbox Live vyplatí dávat pozor.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama