silent-hill-remake-info-o-dalsich-titulech-od-konami
Novinka Silent Hill remake + info o dalších titulech od Konami

Silent Hill remake + info o dalších titulech od Konami

sleepless.

sleepless.

13. 4. 2006 15:31
Reklama

V posledních měsících se o možnosti remaku prvního dílu v hororové sérii Silent Hill hovořilo hned několikrát, což je doslova a do písmene vina chystaného filmu Silent Hill, jehož vyhlídky na úspěch jsou vzhledem k zájmu fanoušků a předpokládaným kvalitám více než solidní. Společnost Konami byla možná zájmem o film trošku překvapená, ale dokázala docela rychle zareagovat a kromě vydání PS2 kompilace Silent Hill Collection a multimediálního PSP produktu Silent Hill Experience připravuje i tolik fanoušky vymodleny remake prvního Silent Hill titulu.

Hra bude pod názvem Silent Hill: Original Sin oficiálně představena během E3 2006, vyjít by měla na platformě Sony PSP v druhé polovině října a kromě předpokládané záměny hlavního hrdiny za ženskou postavu (aby to odpovídalo filmu) prý nabídne ještě několik úprav týkajících se nejenom příběhu, ale i herních prvků.

Na veřejnost však neproniklo jen info o SH remaku. Podle sajty Orange Lounge Radio (která už v minulosti několikrát představila chystané tituly spol. Konami s notným předstihem před oficiálním oznámením) budou během E3 2006 oficiálně představeny ještě následující tituly:

DDR SUPERNOVA (PS2)
DDR UNIVERSE (Xbox 360)
DDR ULTRAMIX (Xbox)
Karaoke Revolution: American Idol (PS2)
Bomberman Act Zero (Xbox 360, PSP)
Castlevania: Portrait Of Ruin (NDS)
Death Jr. 2 (PSP)
Death Jr.: Science Fair Of Doom (NDS)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama